Hirsitaloesittely Vesilahdella

Mustikkapolku 8, Vesilahti

15.6.2023 17:00-19:00

Mallisto: Muunneltava, Aava

Opasteet Koulutieltä.

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiiseen hirsikotiin Vesilahdella!

Esittelyssä asiakkaan omista kuvista toteutettu pulpettikattoinen hirsikoti, joka mukailee Aava 148 -talomallia. Valoisaa keittiö-olohuonetta koristaa vino sisäkatto ja korotetut maisemaikkunat, jotka yhdessä tekevät tilasta avaran tuntuisen. Saunaosaston kohdalla on sisäänvedetty terassi, johon käy erillinen kulku tuvasta. Takapihalle päin suunnattu korkea ikkuna viimeistelee tilavan saunan, joka tarjoaa rentoumishetkiä arkeen. Kohteeseen on nerokkaasti toteutettu myös tilava arkieteinen, joka yhdistyy kodinhoitohuoneeseen. Kurasyöppö auttaakin pitämään sisäänkäynnin siistinä. Makuuhuoneita on kolme ja lisäksi tuvassa on mahdollista yöpöyä. Kerrosalaa kohteessa on 148 m², ja huoneistoalaa 134 m².

Tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Molemmat kuvat ovat esiteltävästä kohteesta.

Hirsitalon esittelee:

Minna Mäenpää

Minna Mäenpää

Pirkanmaa

040 670 9438

if.illemalnnif@aapneam.annim

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.