Hirsitaloesittely Vesilahdella

Vesilahti

Vko 23, 2023

Mallisto: Muunneltava, Aava

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiiseen hirsikotiin Vesilahdella!

Esittelyssä asiakkaan omista kuvista toteutettu pulpettikattoinen hirsikoti, joka mukailee Aava 148 -talomallia. Keittiö-olohuonetta koristaa vino sisäkatto, joka tuo taloon avaruutta sekä tehostaa korotettujen maisemaikkunoiden valotehoa. Saunaosaston kohdalla on sisäänvedetty terassi, johon käy erillinen kulku tuvasta. Takapihalle päin suunnattu korkea ikkuna viimeistelee tilavan saunan. Kohteeseen on nerokkaasti toteutettu myös tilava arkieteinen, joka yhdistyy kodinhoitohuoneeseen. Makuuhuoneita on kolme ja lisäksi tuvassa on mahdollista yöpöyä. Kerrosalaa kohteessa on 148 m², ja huoneistoalaa 134 m².

Tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Hirsitalon esittelee:

Minna Mäenpää

Minna Mäenpää

Pirkanmaa

040 670 9438

if.illemalnnif@aapneam.annim

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Arvomme kaikkien 30.6.2023 mennessä taloesittelyissä käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.