Rehti 146

Hirsitaloesittely Vesilahdella

Petäjärinne 4, Vesilahti

23.5.2023 18:00-20:00

Mallisto: Rehti

Tervetuloa muuttuvalmiin hirsitalon esittelyyn Vesilahdelle!

Seuraavaksi esittelyssä Rehti 146 -talomallin mukainen hirsikoti, jossa on kerrosalaa 146 m² ja huoneistoalaa 136 m². Käytännöllisesti kodin keskellä sijaitsee keittiö-ruokailutila-olohuone -kokonaisuus, johon avaruutta tuo korotettu sisäkatto. Talossa on viisi makuuhuonetta, joista saa tarpeen tullen muunneltua monenlaisia tilaratkaisuja. Päämakuuhuoneen yhteydessä on myös iso pukeutumishuone. Eteisessä arjen vaatesäilytystä varten on arkieteinen. Kodinhoitohuoneesta käy kätevästi kulku pesuhuoneeseen, saunaan sekä suurelle asiakastoteutuksena tulevalle terassille. Tämä koti täyttääkin monen perheen toiveet ja tarpeet.

Tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Esiteltävän kohteen pohjakuva. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Hirsitalon esittelee:

Minna Mäenpää

Minna Mäenpää

Pirkanmaa

040 670 9438

if.illemalnnif@aapneam.annim

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.