Rehti 146

Hirsitaloesittely Vesilahdella

Vesilahti

Vko 21, 2023

Mallisto: Rehti

Tervetuloa muuttuvalmiin hirsitalon esittelyyn Vesilahdelle!

Huom! Tarkistathan osoitetiedot ja esittelyn ajankohdan vielä lähempänä alustavasti arvioitua päivämäärää.

Seuraavaksi esittelyssä Rehti 146 -talomallin mukainen hirsikoti, jossa on kerrosalaa 146 m² ja huoneistoalaa 136 m². Käytännöllisesti kodin keskellä sijaitsee keittiö-ruokailutila-olohuone -kokonaisuus, johon avaruutta tuo korotettu sisäkatto. Talossa on viisi makuuhuonetta, joista saa tarpeen tullen muunneltua monenlaisia tilaratkaisuja. Päämakuuhuoneen yhteydessä on myös iso pukeutumishuone. Eteisessä arjen vaatesäilytystä varten on arkieteinen. Kodinhoitohuoneesta käy kätevästi kulku pesuhuoneeseen, saunaan sekä suurelle asiakastoteutuksena tulevalle terassille. Tämä koti täyttääkin monen perheen toiveet ja tarpeet.

Tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Hirsitalon esittelee:

Minna Mäenpää

Minna Mäenpää

Pirkanmaa

040 670 9438

if.illemalnnif@aapneam.annim

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Arvomme kaikkien 30.6.2023 mennessä taloesittelyissä käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.