Hirsitaloesittely Vaasassa

Leimukuja 8, Länsiniitty, Vaasa

2.8.2023 16:00-19:00

Mallisto: Muunneltava

Tervetuloa tutustumaan hirsitaloon Vaasan Länsiniitylle!

Esittelyvuorossa pulpettikatolla varusteltu, L-muotoinen hirsikoti. Kerrosalaa (asunto + sauna + autotalli) on yhteensä 166 m² ja huoneistoalaa 129 m². Talon suunnittelussa on huomioitu ilmansuunnat ja tontin asettamat vaatimukset. Avarassa keittiö-olohuone -kokonaisuudessa on reilusti neliöitä ja keittiön puolella lisää laskutilaa antaa saareke. Makuuhuoneita on kolme. Kodin viimeistelee erillinen saunaosasto, josta löytyy viehättävä saunatupa. Sisäpihalle on tehty terassi, ja autojen säilytystä on huomioitu tilavalla autokatoksella ja -tallilla. Talomyyjämme lisäksi esittelyssä mukana vastaava pääsuunnittelija, Perustavan edustaja sekä itse talon isäntä.

Tule tutustumaan upeaan talopakettikohteeseen sekä kuulemaan myös toisesta ennakkomarkkinoinnissa olevasta kohteesta, joka toteutetaan Finnlamellin painumattomasta RYHTI-hirrestä.

Huom! Saapuessasi Länsiniityn alueelle, kannattaa hiljentää ja ihastella Länsiniityn päiväkotia (Nuotiopiiri 2), joka on valmistettu Finnlamellin painumattomasta RYHTI-hirrestä.

Esiteltävän kohteen pohjakuva.

Hirsitalon esittelee:

Jari Alanko

Jari Alanko

Pohjanmaa, Vaasa (palvelen myös ruotsiksi)

0400 661 671

if.illemalnnif@oknala.iraj