Hirsitaloesittely Tampereella

Ojalankyläntie 26, Tampere

Vko 07, 2024

Mallisto: Muunneltava

Huom! Tarkistathan esittelyn tarkemman ajankohdan lähempänä arvioitua esittelypäivää.

Tervetuloa muuttovalmiin hirsitalon esittelyyn Tampereella!

Esittelyssä asiakkaan kanssa yhdessä suunniteltu harjakattoinen hirsiunelma. Tämä koti esiteltiin aiemmin syksyllä sisustusvalmis-vaiheessa, ja nyt kohde on valmis. Astuessasi eteisestä sisään, avautuu valoisa ajanviettopaikka, jossa yhdistyvät keittiö, ruokailutila ja olohuone. Ainutlaatuista tunnelmaa tilaan tuo terassille avautuvat suuret ikkunat, takka sekä hirsitalolle tyypillinen raikas sisäilma. Kodissa on kolme makuuhuonetta, joista yksi on varusteltu trendikkäällä vaatehuoneella. Arkea helpottaa erillinen kodinhoitohuone, josta on suora yhteys autotalliin. Autotallista käy lisäksi kulku varastoon ja autokatokseen, joten kulkuvälineille löytyy säilytystilaa. Kodin viimeistelee upea saunaosasto, jonka yhteydessä on erillinen pukuhuone ja poikkeuksellisen tilavat pesutilat kahdella suihkulla. Talossa on kerrosalaa 181 m² ja huoneistoalaa 130 m².

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja kuulemaan lisää Suomen suosituimmista hirsikodeista!

Kohteen pohjakuva. Huomioithan, että julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävästä kohteesta.

Hirsitalon esittelee:

Minna Mäenpää

Minna Mäenpää

Pirkanmaa

040 670 9438

if.illemalnnif@aapneam.annim

finnlamelli hirsitaloesittely

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 31.12.2023 mennessä osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Finnlamelli esitteen tilaus

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.