finnlamelli linnamajuri olohuone 2

Hirsitaloesittely Tampereella

Ojalankatu 19, Tampere

4.11.2023 10:00-12:00

Mallisto: Muunneltava


Esittelyssä asiakkaan kanssa yhdessä suunniteltu L-mallinen hirsikoti Tampereella. Tähän muuttovalmiiseen kotiin pääsee nyt poikkeuksellisesti tutustumaan jo sisustusvalmis-vaiheessa eli kohteen ollessa vielä levypinnalla. Tässä vaiheessa hahmottuu hyvin huonekoot, pohjaratkaisu ja hirsikodin tunnelma. Järjestämme myöhemmin toisen esittelyn, kun sisäpinnat on tehty ja koti on muuttovalmis-vaiheessa.

Tässä kodissa on neljä makuuhuonetta sekä runsaasti oleskelu- ja säilytystilaa. Keittiölle on löydetty täydellinen paikka talon päädyssä, jossa pääsee kokkailemaan kaikessa rauhassa. Oleskelutilaa avartaa vino sisäkatto ja vaalea hirsiseinä, luoden avaran ja viihtyisän ilmapiirin. Tilavasta kodinhoitohuoneesta on kulku saunatilaan sekä varaston kautta autotalliin. Lisäksi autotallin jatkeena on vielä autokatos, joten kodista löytyy katetut säilytystilat kahdelle autolle. Kerrosalaa kohteessa on 172 m², ja huoneistoalaa 127 m².

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja kuulemaan lisää Suomen suosituimmista muuttovalmiista hirsikodeista.

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Hirsitalon esittelee:

Minna Mäenpää

Minna Mäenpää

Pirkanmaa

040 670 9438

if.illemalnnif@aapneam.annim