Hirsitaloesittely Tampereella

Ojalankyläntie 26, Tampere

11.11.2023 10:00-12:00

Mallisto: Muunneltava

Esittelyssä asiakkaan kanssa yhdessä suunniteltu harjakattoinen hirsiunelma Tampereella. Tähän muuttovalmiiseen kotiin pääsee poikkeuksellisesti tutustumaan jo sisustusvalmis-vaiheessa eli kohteen ollessa vielä levypinnalla. Tässä vaiheessa hahmottuu hyvin huonekoot, pohjaratkaisu ja hirsikodin tunnelma. Järjestämme myöhemmin toisen esittelyn, kun sisäpinnat on tehty ja koti on muuttovalmis-vaiheessa.

Astuessa eteisestä sisään, avautuu valoisa ja avara oleskelutila, jossa yhdistyvät keittiö, ruokailutila ja olohuone. Ainutlaatuista tunnelmaa tilaan luo terassille päin avautuvat suuret ikkunat ja raikas sisäilma – täällä on hyvä hengittää ja nauttia arjesta. Kodissa on kolme makuuhuonetta, joista yksi on varusteltu käytännöllisellä vaatehuoneella. Arkea helpottaa erillinen kodinhoitohuone, josta on suora yhteys autotalliin. Autotallin yhteydestä löytyy myös varasto ja autokatos, joten useammalle kulkuvälineelle on tilaa. Kodin viimeistelee upea saunaosasto, jonka yhteydessä on erillinen pukuhuone ja poikkeuksellisen tilavat pesutilat kahdella suihkulla. Talossa on kerrosalaa 181 m² ja huoneistoalaa 130 m².

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja kuulemaan lisää Suomen suosituimmista hirsikodeista!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Huom! Visualisointikuva ei ole esiteltävästä talosta.

Hirsitalon esittelee:

Minna Mäenpää

Minna Mäenpää

Pirkanmaa

040 670 9438

if.illemalnnif@aapneam.annim