rehti 123

Hirsitaloesittely Tampereella

Tampere

Vko 18, 2023

Mallisto: Rehti

Tervetuloa muuttovalmiin hirsitalon esittelyyn Tampereelle!

Esittelyvuorossa suositun Rehti-malliston tilava Rehti 123 -hirsikoti. Talossa on vakiomallin mukaisesti kerrosalaa 123 m² ja huoneistoalaa 114 m². Läpitalon kulkevassa keittiö-ruokailutila-olohuone kokonaisuudessa olohuone on sijoitettu huoneen toiseen päätyyn erilleen keittiöstä ja ruokailutilasta. Keittiöstä löytyy kodinkoneille varattu pieni seinäke sekä lisää laskutilaa tuova keittiösaareke. Makuuhuoneita on kolme ja päämakuuhuonetta onkin täydennetty tyylikkäällä vaatehuoneella. Pesutilan yhteydestä löytyy vessa, joka on erotettu kätevästi seinäkkeellä. Uloskäyntejä on eteisessä, olohuoneessa ja kodinhoitohuoneessa.

Tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Huom! Tarkistathan osoitetiedot ja esittelyn ajankohdan vielä lähempänä alustavasti arvioitua päivämäärää.

Tampereen muuttovalmiin rehti 123 -hirsikodin pohjakuva
Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Esittelyssä on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja.

Hirsitalon esittelee:

Minna Mäenpää

Minna Mäenpää

Pirkanmaa

040 670 9438

if.illemalnnif@aapneam.annim

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Arvomme kaikkien 30.6.2023 mennessä taloesittelyissä käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.