hohde 153

Hirsitaloesittely Seinäjoella

Venestie 16, Seinäjoki

27.1.2024 13:00-15:00

Mallisto: Muunneltava, Hohde

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiiseen hirsikotiin Seinäjoelle!

Esittelyssä Hohde 153 -talomallista asiakkaalle räätälöity kodikas hirsikoti. Talon päätyyn sijoitettua keittiötä täydentää liedellinen saareke, jonka ympärille mahtuu hyvin isompikin porukka yhteisiin ruoanlaittohetkiin. Korotettu sisäkatto avartaa tilaa olohuoneen puolella ja tunnelmallinen takkatuli sekä isot ikkunat tuovat rauhaa arjen keskelle. Kodin neljästä makuuhuoneesta kahteen on lisätty trendikkäät vaatehuoneet. Kodinhoitohuone on tilava ja sieltä on kulku pesu- ja saunatiloihin sekä oma uloskäynti. Perheen toiveita ja tarpeita täydentämään on pesuhuoneeseen lisätty toinen suihku. Kerrosalaa on 145 m² ja huoneistoalaa 135 m².

Tule tutustumaa ja kuulemaan lisää Suomen suosituimmista muuttovalmiista hirsikodeista!

Kohteen pohjakuva. Huomioithan, että julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävästä kohteesta.

Hirsitalon esittelee:

Pekka Silver

Pekka Silver

Pohjanmaa, Etelä- ja Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu

040 619 0352

if.illemalnnif@revlis.akkep

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.