hohde 143

Hirsitaloesittely Sastamalassa

Sastamala

Vko 20, 2023

Mallisto: Muunneltava

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiiseen hirsitaloon Sastamalaan!

Tarkka osoite, päivämäärä ja kellonaika varmistuvat lähempänä.

Esittelyssä asiakkaan omien toiveiden pohjalta suunniteltu pulpettikattoinen hirsitalo, jossa on kerrosalaa 140 m² ja huoneistoalaa 130 m². Valoisa olohuone-keittiö sijaitsee kodin pitkällä sivulla, josta avautuvat isot korotetut maisemaikkunat takapihalle päin. Ilon pirskahduksia arkeen tuo keittiön iso saareke, josta saa kokkaillessakin ihastella maisemia. Avaruutta oleskelutiloihin tuo korotettu sisäkatto. Makuuhuoneita on kolme ja päämakuuhuoneen viimeistelee vaatehuone. Pyykkihuoltoa varten on tilava kodinhoitohuone, jonka yhteydestä löytyy myös pesutilat ja iso sauna vastakkain istuttavilla lauteilla.

Tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Hirsitalon esittelee:

Minna Mäenpää

Minna Mäenpää

Pirkanmaa

040 670 9438

if.illemalnnif@aapneam.annim

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Arvomme kaikkien 30.6.2023 mennessä taloesittelyissä käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.