Hirsitaloesittely Paraisilla

Munkbackantie 150, Parainen

26.9.2023 17:00-19:00

Mallisto: Muunneltava

Tervetuloa inspiroitumaan Finnlamelli-hirsitalosta Paraisilla!

Tämä kaunis hirsitalo sijaitsee merenrannalla ja tarjoaa kaksi makuuhuonetta, wc-tilat, kodinhoitohuoneen sekä saunan. Tilavassa keittiössä on ihanteelliset mahdollisuudet ruoanlaittoon, ja yhteinen ajanviettopaikka on väljästi mitoitettu. Lisäksi olohuoneen jatkeena on viehättävä takkahuone, jossa voi nauttia luonnonkauniista hirsiseinästä, puun tuoksusta ja takan luomasta tunnelmasta. Terassille päin avautuvat upeat timber frame -seinät, jotka on rakennettu moderneista lasielementeistä. Kerrosalaa on 132 m² ja asuinneliöitä 121.

Tähän talopakettikohteeseen on valittu tehdasasennettu painumaton RYHTI-hirsi, jolle myönnämme ylpeänä 10 vuoden painumattomuustakuun. Koti on rakennettu huolellisesti Finnlamellin ammattilaisten toimesta ulkoapäin valmiiksi, ja loput on tehty asiakkaan toimesta. Tule keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin hirsikoteihin!

Kohteen pohjakuva.

Hirsitalon esittelee:

Vesa Metsi

Vesa Metsi

Varsinais-Suomi, Satakunta

040 569 5814

if.illemalnnif@istem.asev

finnlamelli hirsitaloesittely

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 31.12.2023 mennessä osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Finnlamelli esitteen tilaus

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.