siimes 157

Hirsitaloesittely Orivedellä

Orivesi

Vko 17, 2023

Mallisto: Muunneltava, Siimes

Tervetuloa muuttovalmiin hirsitalon esittelyyn Orivedelle!

Seuraavaksi esittelyssä asiakkaan omista suunnitelmista toteutettu hirsikoti, joka mukailee Siimes 157 -hirsitalomallia. Kerrosalaa on 155 m², huoneistoalaa 143 m². Heti sisään astuessa, voi ulkovaatteet jättää eteisen yhteydessä olevaan vaatehuoneeseen. Talon pitkälle sivulle on sijoitettu kaikki kolme makuuhuonetta. Erillinen vessa, pesutila ja sauna sekä kulku suurelle terassille löytyy pitkänmallisesta kodinhoitohuoneesta. Omaan nurkkaukseen sijoitettu L-muotoinen keittiö on reilunkokoinen ja lisää tasotilaa tuo myös saareke. Olohuoneen puolella tilaa avartaa korotetun sisäkaton aikaansaama suuri huonekorkeus. Tunnelmallinen takkatuli ja isot ikkunat tuovat rauhaa arjen keskelle.

Tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Huom! Tarkistathan osoitetiedot ja esittelyn ajankohdan vielä lähempänä alustavasti arvioitua päivämäärää.

muuttovalmiin hirsikodin pohjakuva
Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Esittelyssä on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja.

Hirsitalon esittelee:

Minna Mäenpää

Minna Mäenpää

Pirkanmaa

040 670 9438

if.illemalnnif@aapneam.annim

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Arvomme kaikkien 30.6.2023 mennessä taloesittelyissä käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.