Siimes 144 olohuone

Hirsitaloesittely Nurmijärvellä

Muurintie 5, 05200 Rajamäki, Nurmijärvi

3.4.2023 17:00-19:00

Mallisto: Muunneltava, Siimes

Tervetuloa tutustumaan paritaloasuntoon Nurmijärvelle!

Esittelyssä näyttävä, asiakkaan tarpeisiin muokattu ja Siimes-mallistoa mukaileva hirsiparitalo, josta esittelyssä on sisustusvalmis asunto A. Sisäpinnat on siis toteutettu asukkaan toimesta. Kodin huoneistoala on 163 m², ja kerrosala 173 m². Koko paritalon kerrosala on yhteensä 296 m².

Kodissa on näyttävä keittiön ja olohuoneen muodostama kokonaisuus, jossa on erkkeri vinolla sisäkatolla ja käynti suurelle terassille. Arkea helpottaa tilava keittiö, jota on varusteltu reilulla taso- ja säilytystilalla. Makuuhuoneita kodissa on neljä ja päämakuuhuoneen viimeistelee vielä oma vaatehuone. Kodinhoitotilasta löytyy toinen uloskäynti ja se on sijoitettu saunatilan yhteyteen. Erillisiä wc:tä on kaksi.

Tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin hirsikoteihin!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Hirsitalon esittelee:

Brittany Rowe

Brittany Rowe

Pk-seutu, Uusimaa

040 121 7424

if.illemalnnif@ewor.ynattirb

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Arvomme kaikkien 30.6.2023 mennessä taloesittelyissä käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.