hohde 153

Hirsitaloesittely Nurmijärvellä

Lopentie 7, 01860 Nurmijärvi

29.3.2023 17:00-19:00

Mallisto: Muunneltava, Hohde

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiiseen hirsikotiin Nurmijärvelle!

Esittelemme Hohde 153 -talomallista asiakkaalle räätälöidyn hirsitalon. Kodin kolmesta makuuhuoneesta kahta on viimeistelty käytännöllisellä vaatehuoneella. Yhdestä makuuhuoneesta käy myös kulku reilunkokoiseen kodinhoitotilaan, jonka yhteydessä on vessa, pesuhuone ja sauna. Kodinhoitohuonetta täydentää kurasyöppö ja oma sisäänkäynti katetun terassin kautta.

Talon päätyyn sijoitettua keittiötä täydentää liedellinen saareke, jonka ympärille voi kokoontua oleskelemaan. Olohuone on väljästi mitoitettu ja viimeistelty isoilla ikkunoilla. Illan hämärtyessä takkatuli tuo vielä oman tunnelmansa tilaan. Kerrosalaa kohteessa on 152 m² ja huoneistoalaa 139 m².

Tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Hirsitalon esittelee:

Joonatan Voutilainen

Joonatan Voutilainen

Pk-seutu, Uusimaa

040 630 8662

if.illemalnnif@nenialituov.natanooj

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Arvomme kaikkien 30.6.2023 mennessä taloesittelyissä käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.