Hohde 93

Hirsitaloesittely Nokialla

Nokia, Suomi

Vko 18, 2023

Mallisto: Muunneltava

Tervetuloa muuttuvalmiin hirsitalon esittelyyn Nokialle!

Esittelyssä asiakkaan kanssa yhdessä omien toiveiden pohjalta suunniteltu vapaa-ajan hirsikoti. Pulpettikattoinen hirsitalo on kerrosalaltaan 96 m² ja huoneistoalaltaan 88 m². Kodin pitkällä sivulla sijaitsee olohuone-keittiö, josta avautuvat isot korotetut maisemaikkunat takapihalle päin. Tilan viimeistelee korotettu sisäkatto ja näyttävä lasiliukuseinä, josta on kulku suurelle takaterassille. Talossa on iso kodinhoitohuone, sekä kaksi makuuhuonetta. Päämakuuhuoneen yhteyteen on liitetty iso vaatehuone, joka tekee arjesta mukavempaa.

Tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Huom! Tarkistathan osoitetiedot ja esittelyn ajankohdan vielä lähempänä alustavasti arvioitua päivämäärää.

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Hirsitalon esittelee:

Minna Mäenpää

Minna Mäenpää

Pirkanmaa

040 670 9438

if.illemalnnif@aapneam.annim

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Arvomme kaikkien 30.6.2023 mennessä taloesittelyissä käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.