hohde 153 2krs

Hirsitaloesittely Mikkelissä

Otramontie 1, Mikkeli

16.2.2023 16:30-19:00

Mallisto: Muunneltava

Tervetuloa muuttovalmiin hirsitalon esittelyyn Mikkeliin!

Esittelyvuorossa asiakkaan toiveiden mukaan toteutettu 1,5-kerroksinen hirsitalo hulppealla 186 m² huoneistoalalla. Makuuhuoneita on viisi, joista kaksi on sijoitettu yläkerran omaan rauhaan vessan ja vaatehuoneen kanssa. Alakerran makuuhuoneista yhteen on valikoitunut säilytysratkaisuksi vaatehuone. Lisäksi yksi huoneista toimiikin työhuoneena. Kodista löytyy myös suuri keittiö, jossa mahtuu useampikin ihminen tekemään ruokaa samanaikaisesti. Tarjoilut saa kätevästi nostettua saarekkeelle, joka on ruokailutilan yhteydessä. Avonaisen tilan toisessa päädyssä voi rentoutua takkatulen äärellä tai halutessaan siirtyä ulos terassille. Myös kodinhoitohuoneeseen on oma sisäänkäynti, jonka yhteydessä on kurasyöppö auttamassa pitämään kodin siistinä.

Tule keskustelemaan kotiunelmistasi ja kuulemaan lisää Suomen suosituimmista muuttovalmiista hirsikodeista!

Esittelyssä on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja.

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Hirsitalon esittelee:

Antti Kivinen

Antti Kivinen

Keski-Suomi, Etelä-Savo, Päijät-Häme, Kymenlaakso

040 670 7632

if.illemalnnif@nenivik.ittna

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.