rehti 89

Hirsitaloesittely Liperissä

Liperi

Vko 17, 2023

Mallisto: Rehti

Tervetuloa muuttovalmiin hirsitalon esittelyyn Liperiin!

Esittelyssä asiakkaan tarpeisiin sopivaksi muunneltu hirsikoti, jonka pohjana on käytetty Rehti 89 -talomallia. Muuttovalmis talossa on kerrosalaa 89 m² ja huoneistoalaa 81,5 m². Kuistilta käy kätevästi kaksi sisäänkäyntiä, eteiseen ja kodinhoitohuoneeseen. Näppärän kokoiseen kodinhoitohuoneeseen mahtuukin kaikki tarvittava ja sen kautta käy kulku vessaan, pesuhuoneeseen ja saunaan. Talosta löytyy myös toinen vessa. Makuuhuoneita on vakiomallista poiketen kaksi, joista toiseen on valikoitunut säilytysratkaisuksi vaatehuone. Yhtenäisessä keittiö-ruokailutila-olohuone kokonaisuudessa takka tunnelmoi kauniisti koko tilaa. Lisäksi ikkunoista voi ihailla asiakastoteutuksena tulevaa suurta terassia. Mikä ihana paikka rauhoittumiselle.

Tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Huom! Tarkistathan osoitetiedot ja esittelyn ajankohdan vielä lähempänä alustavasti arvioitua päivämäärää.

muuttovalmiin hirsitalon pohjakuva
Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Esittelyssä on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja.

Hirsitalon esittelee:

Jukka Ruuskanen

Jukka Ruuskanen

Etelä- ja Pohjois-Savo, Etelä- ja Pohjois-Karjala

040 188 3636

if.illemalnnif@nenaksuur.akkuj

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Arvomme kaikkien 30.6.2023 mennessä taloesittelyissä käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.