Hirsitaloesittely Laitilassa

Padontie 903, Laitila

29.9.2023 17:00-19:00

Mallisto: Muunneltava

Tervetuloa vierailemaan jo asuttuun Finnlamelli-hirsitaloon Laitilaan!

Esittelyssä asiakkaan itse suunnittelema hirsikoti, joka tarjoaa neljä tilavaa makuuhuonetta, runsaasti tilaa oleskeluun ja käytännöllisiä tilaratkaisuja. Sisään tullessa sinulle avautuu valoisa keittiö, joka yhdistyy saumattomasti viihtyisään ruokailu- ja oleskelutilaan. Vastassa on myös upea timber frame -seinä, joka päästää valon kauniisti sisään. Tämä lumoava hirsikoti sijaitsee veden äärellä ja tarjoaa yhteensä 170 m² kerrosalaa sekä 159 m² huoneistoalaa. Hirsikodissa yhdistyy kauniisti luonto, asumisen mukavuus ja raikas sisäilma.

Tähän talopakettikohteeseen on valittu tehdasasennettu painumaton RYHTI-hirsi, jolle myönnämme ylpeänä 10 vuoden painumattomuustakuun. Koti on rakennettu huolellisesti Finnlamellin ammattilaisten toimesta ulkoapäin valmiiksi, jonka jälkeen tekeminen on siirtynyt asiakkaan vastuulle. Tule keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin hirsikoteihin!

Kohteen pohjakuva. 

Hirsitalon esittelee:

Vesa Metsi

Vesa Metsi

Varsinais-Suomi, Satakunta

040 569 5814

if.illemalnnif@istem.asev

finnlamelli hirsitaloesittely

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 31.12.2023 mennessä osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Finnlamelli esitteen tilaus

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.