Rehti 124

Hirsitaloesittely Jyväskylässä

Koukkukatu 29, Jyväskylä

30.3.2023 16:30-19:00

Mallisto: Rehti

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiiseen hirsitaloon Jyväskylän Savulahteen!

Esittelyssä toimivin tilaratkaisuin toteutettu kaksikerroksinen Rehti 124 -hirsikoti. Sisälle astuessa kuljetaan ensin pitkänmallisen eteisen läpi, jonka varrelta löytyy vessa ja lopuksi makuuhuone. Olohuoneen ja keittiö-ruokailutilan väliin on lisätty asiakkaan toiveesta seinäke, joka erottaa tilat toisistaan. Tämä onkin kätevä ratkaisu, jos toiveena on keittiö omassa rauhassa. Neljästä makuuhuoneesta kolme on sijoitettu yläkertaan, josta löytyy myös näppärän kokoinen kodinhoitohuone, pesutila ja sauna. Kohteessa kerrosalaa on 124 m² ja huoneistoalaa 112 m².

Tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Hirsitalon esittelee:

Antti Kivinen

Antti Kivinen

Keski-Suomi, Etelä-Savo, Päijät-Häme, Kymenlaakso

040 670 7632

if.illemalnnif@nenivik.ittna

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Arvomme kaikkien 30.6.2023 mennessä taloesittelyissä käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.