rehti 123

Hirsitaloesittely Jyväskylässä

Hömötiaisentie 20, Jyväskylä

21.3.2023 16:30-19:00

Mallisto: Rehti

Opasteet Kauramäentieltä.

Tervetuloa muuttovalmiin hirsitalon esittelyyn Jyväskylään!

Esittelyssä ihastuttava Rehti 123 -hirsitalo, jossa on kerrosalaa 136 m² ja huoneistoalaa 114 m². Sisäänkäynti kotiin käy kätevästi sekä eteisestä että kodinhoitohuonesta, jota on varustettu kurasyöpöllä. Kurapiste on arjen pelastus ja auttaa pitämään kenkien ja karvatassujen mukana kulkevat liat pois muista sisätiloista. Lisäksi kodinhoitohuoneen yhteydessä on sauna.

Kodin sydämenä toimii läpi talon kulkeva keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus, jossa saarekkeellinen keittiö ja ruokailutila asettuu omaan rauhaan yhtenäisen tilan toiseen päätyyn. Myös kodin neljä makuuhuonetta on sijoitettu eri puolille taloa tuoden lisää yksityisyyttä. Julkisivun viimeistelee autokatos ja terassi, jotka ovat asiakkaan toteuttamia.

Tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Hirsitalon esittelee:

Antti Kivinen

Antti Kivinen

Keski-Suomi, Etelä-Savo, Päijät-Häme, Kymenlaakso

040 670 7632

if.illemalnnif@nenivik.ittna

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.