Rehti 131

Hirsitaloesittely Inkoossa

Länsirinne 7, Inkoo

9.3.2023 17:00-19:00

Mallisto: Rehti

Opasteet Suurkirkontien ja Länsiväylän risteyksestä.

Tervetuloa muuttovalmiin hirsitalon esittelyyn Inkooseen!

Tule tutustumaan käytännölliseen Rehti 131 -hirsitaloon, jossa kerrosalaa on vakiomallin mukaisesti 131 m² ja huoneistoalaa 121 m². Neljästä makuuhuoneesta yksi sijaitsee omassa rauhassa talon toisella puolella. Asiakkaan toiveesta päämakuuhuoneen vaatehuone on sijoitettu oven läheisyyteen. Kylpyhuonetta on täydennetty toisella suihkulla, joka myös helpottaa isommankin perheen arjen rutiineja. Läpi talon kulkevaan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen kokonaisuuteen tunnelmaa tuo takka ja molemmin puolin vino sisäkatto. Ikkunoista tuleva luonnonvalo valaisee tämän avaran oleskelutilan.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Esittelyssä on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja.

Hirsitalon esittelee:

Aleksi Kylliäinen

Aleksi Kylliäinen

Varsinais-Suomi, Satakunta

040 832 2988

if.illemalnnif@neniaillyk.iskela

Brittany Rowe

Brittany Rowe

Pk-seutu, Uusimaa

040 121 7424

if.illemalnnif@ewor.ynattirb

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.