aava 140

Hirsitaloesittely Hämeenlinnassa

Vko 31, 2022

Mallisto: Aava

Tervetuloa muuttovalmiin hirsitalon esittelyyn Hämeenlinnaan!

Esittelyn osoite, päivämäärä ja kellonaika tarkentuvat lähempänä arvioitua ajankohtaa.

Esittelyssä Finnlamellin Aava 140 -talomallista tehty asiakkaan oma 130 m² versio. Talo on L-mallinen ja siinä on kosteat tilat sijoitettuna pienempään siipiosaan. Oleskelutilat ja keittiö on sijoiteltu läpitalon, jolloin luonnonvalo pääsee kauniisti valaisemaan koko talon keskiosan. Talossa on iso L-mallinen keittiö ja siihen kuuluu tilava saareke. Tässä kodissa on erityisen paljon säilytystilaa, mm. iso kodinhoitohuone ja siihen näppärästi yhdistetty arkieteinen. Isojen ikkunoiden kautta valossa kylpevään olohuone-keittiöön luksusta tuovat terassille vievät lasipariovet, sekä hirsikerralla korotettu kokotalon sisäkatto. Huonekorkeus on koko talossa lähes 290 cm.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan myyjämme kanssa kotiunelmistasi!

Esittelyssä on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja.

Hirsitalon esittelee:

Minna Mäenpää

Minna Mäenpää

Pirkanmaa

040 670 9438

if.illemalnnif@aapneam.annim

finnlamelli hirsitaloesittely

Tule taloesittelyyn ja osallistu 250 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 30.6.2022 mennessä osallistuneiden kesken 250 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin tai Finnish Design Shopiin.

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.