hirsitalo Kirkkonummi olohuone 2

Hirsihuvilaesittely Salossa

Ulkoluodontie 400 E, Salo

23.4.2023 13:00-15:00

Mallisto: Hirsihuvilat

Tervetuloa muuttovalmiin hirsihuvilan esittelyyn Saloon!

Opasteet Ulkoluodontieltä.
Huom! Käytäthän google-karttaa löytääksesi tähän osoitteeseen. Ulkoluodontie 400 E kohdalta opastus jatkuu nuolikyltein pienempää mökkitietä pitkin pihaan. Apple karttapalvelu ei toimi osoitteen löytämiseen.

Esittelyssä ihastuttava asiakkaan omien toiveiden mukaan toteutettu muuttovalmis hirsihuvila. Kerrosalaa on 120 m² ja huoneistoalaa 110,5 m². Tässä valoisassa lomakodissa on kolme makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneesta on oma uloskäynti terassille. Väljästi mitoitettuun olohuone-keittiötilaan tuo lisää avaruutta korotettu sisäkatto ja suuret ikkunat, joista avautuu henkeäsalpaava merimaisema. Tasokkaasti varusteltu keittiö liedellisellä saarekkeella kutsuu kokkailemaan ja nauttimaan yhdessä hyvästä ruuasta. Pesutilat ja tilava kodinhoitohuone kuuluvat lomakodin varustukseen. Saunaosasto löytyy asiakkaalle tulossa olevasta erillisestä rantasaunasta. Olohuoneesta on käynti melkeinpä koko huvilan kiertävälle terassille, jossa voi rentoutua ja ihastella upeita merimaisemia aurinkoa ottaen.

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään muuttovalmis huvilaan ja keskustelemaan lisää oman kodin tai huvilan rakentamisesta!

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Hirsitalon esittelee:

Brittany Rowe

Brittany Rowe

Pk-seutu, Uusimaa

040 121 7424

if.illemalnnif@ewor.ynattirb

Aleksi Kylliäinen

Aleksi Kylliäinen

Varsinais-Suomi, Satakunta

040 832 2988

if.illemalnnif@neniaillyk.iskela