taloesittelyt

Muuttovalmiiden hirsitalojen myyjä Uudenmaan alueelle

Tiedät, miltä onnistuminen myynnissä maistuu. Olet tehnyt jo myyntiä kasvotusten tai etänä käyttäen nykyaikaisia digitaalisia välineitä. Haluat ottaa askeleen huipputasolle.

Laadukkaiden ja ekologisten muuttovalmiiden Finnlamelli-hirsikotien kysyntä on valtavassa kasvussa. Etsimme nyt hirsikotien myyjää osaksi huipputiimiämme Vantaan Pakkalaan. Jos rakastat myymistä, ja haluat kehittyä siinä – hae meille, me opetamme loput.

Finnlamelli-myyjänä pääset osaksi Suomen edistyksellisimmän hirsitalovalmistajan menestystarinaa. Olemme muuttovalmiiden hirsikotien ylivoimainen markkinajohtaja ja painumattoman hirsirakentamisen suunnannäyttäjä. Kehitämme toimintaamme ja tuotettamme ja henkilökuntaamme jatkuvasti.

Autat asiakkaitamme tekemään kotiunelmansa todeksi. Vastaat myyntiprosessista kokonaisuutena, aina asiakashankinnasta kauppaan asti, ja varmistat samalla erinomaisen asiakaskokemuksen.

Myyntityössä tukenasi on mainio kollega- ja ammattilaisverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myynnin johto. Olet osa paikallista tiimiä, jonka tuella saat perehdytyksen ja jatkuvan valmennuksen tehtävääsi. Myyntityötäsi tukee markkinoiden paras muuttovalmisosaaminen ja -prosessi. Myyjänä pystyt keskittymään oleelliseen: tulokselliseen myyntityöhön.

Odotamme sinulta intoa ja nälkää myyntityötä kohtaan! Olet aktiivinen, rohkea ja osaat rakentaa kumppanuuden asiakkaidesi kanssa. Pystyt löytämään asiakkaillesi parhaat ratkaisut ja luomaan luottamuksellisen ilmapiirin.

Palkkasi muodostuu peruspalkasta ja provisiosta. Myös yrittäjyys onnistuu! Olemme osa suomalaista kotien ja tilojen DEN-konsernia. Meiltä saat huipputiimin, näköalapaikan ja uramahdollisuuksien lisäksi konsernimme henkilöstöedut, kuten lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, työsuhdepolkupyörän sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Ole rohkea ja tartu tilaisuuteen!

Lisätietoja tehtävästä antaa
Aluemyyntipäällikkö Asta Immonen, puh. 045 200 8080.
Tavoitettavissa parhaiten to 12.5. klo 9–10, pe 13.5. klo 8–9, ma 16.5. klo 15-16 ja pe 20.5. klo 9-10.

Lähetäthän hakemuksesi 23.5. mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa osaksi Finnlamellin menestystarinaa!

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää: den.fi.

finnlamelli-myyjän tapaaminen

Tutustu meihin työnantajana