finnlamelli-myyjän tapaaminen

Oletko kokenut myyjä ja haluaisit olla mukana myymässä Suomen suosituimpia hirsitaloja?

Etsimme sinua, huippumyyjä! Haluatko olla mukana myymässä Suomen suosituimpia muuttovalmiita hirsikoteja?

Meillä pääset osaksi Suomen edistyksellisimmän hirsitalovalmistajan menestystarinaa.

Teet kotiunelman todeksi yhdessä asiakkaamme kanssa. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen, myyntihenkinen ja sinulla on nälkää tuloksia kohtaan. Sinulla on myös selkeää näyttöä onnistumisista myyntiurallasi. Et pelkää tarttua luuriin sopiaksesi tapaamisia saamiesi liidien kanssa ja teet kaikkesi löytääksesi kauppaan johtavan ratkaisun asiakkaallesi. Kasvotusten tai virtuaalisesti tapahtuvat asiakastapaamiset ovat sinulle arkipäivää ja sähköiset työkalut ovat sinulle tuttuja.

Vastaat myyntiprosessista aina asiakashankinnasta kauppaan asti ja varmistat mahtavan asiakaskokemuksen. Markkinointimme tukee vahvasti asiakashankintaasi. Palkkamalli on peruspalkka + provisio, onnistumisesta palkitaan hyvin. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla.

Me Finnlamellilla olemme energinen asiakasta arvostava joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä toisiaan arvostaen. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. Olemme hirsitalojen markkinajohtaja ja muuttovalmiiden hirsitalojen edelläkävijä.

Meiltä saat huipputiimin, näköalapaikan ja uramahdollisuuksien lisäksi konsernimme henkilöstöedut, kuten lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, työsuhdepolkupyörän sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Lähetäthän hakemuksesi 14.10. mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa osaksi Finnlamellin menestystarinaa!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Finnlamellin aluemyyntipäällikkö Asta Immonen
045 200 8080
Parhaiten tavoitettavissa maanantaina 3.10 klo 15-16 ja torstaina 6.10 klo 15-16.

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hakintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 208,7 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille.

finnlamelli hirsitaloesittely

Tutustu meihin työnantajana