Painumaton Ryhti-hirsi on vakiona muuttovalmiissa

Finnlamellin RYHTI edustaa uusinta hirsiteknologiaa. Se tekee rakenteista entistäkin jämäkämmät, tuoden näin unelmien hirsikotiin entistä enemmän modernia ilmettä, hienostunutta tyyliä ja asumisen ajatonta ihanuutta.

Mikä parasta, meiltä saat painumattoman hirren vakiona muuttovalmiiseen hirsitaloon tai vapaa-ajan asuntoon.

Painumaton Ryhti – uutta ilmettä ja helpompaa rakentamista

Edistykselliset, hyvin suunnitellut ja ammattitaidolla toteutetut teknologiset ratkaisut auttavat ehkäisemään hirsirakenteiden kosteuselämistä ja painumista. Finnlamellin RYHTI on edistyksellinen painumaton hirsi, joka tarjoaa nykyaikaiselle arkkitehtuurille mahdollisuuden näyttää todelliset kykynsä.

Elävän puun ainutlaatuinen tunnelma on edelleen aistittavissa, samalla kun hirret pystytään liittämään toisiinsa ennennäkemättömän tarkasti. Esteettinen silmä lepää, ja rohkeatkin kokeilut vaikkapa virtaviivaisen ohuita linjoja ja näyttäviä lasipintoja hyödyntämällä tuovat tämän päivän hirsiasumiseen sopivan ripauksen suuren maailman tuulahduksia.

Painumaton hirsi tekee hirsikotisi rakentamisesta sujuvampaa, sillä sen liikkumista ja elämistä ei tarvitse huomioida liikuntavaroilla. Unohda karapuut, liukuraudat ja puutapitukset – säästä aikaa, vaivaa ja hermoja.

Muuttovalmis Finnlamellin hirsikoti on Ryhdikkäästi tehty

Finnlamellin painumaton hirsi on saatavissa valmiiksi pystytettyihin talopaketteihin, sekä City- että Moderni tasanurkka -ratkaisuilla. Muuttovalmiissa hirsikodeissa ja -huviloissa RYHTI on jo vakiovaruste. Ota yhteys lähimpään Finnlamelli-myyjääsi ja kysy lisää ryhdikkäistä mahdollisuuksistamme!