Finnlamellin uusi hirsitalojen citymallisto istuu kapeille kaupunkitonteille tyylikkäästi

Finnlamellin ja oululais-helsinkiläisen arkkitehtitoimisto Kanttia2:n yhteistyössä suunnittelema hirsitalojen kaupunkimallisto on nyt lanseerattu. Finnlamellin citymallisto tarjoaa uudenaikaiset puitteet nauttia ekologisesta hirsiasumisesta sekä hirsikodin ehdottomasta edusta – terveellisestä sisäilmasta – tyylikkäästi urbaanissa ympäristössä.

Haussa hirsitalomyyjä Keski-Suomen alueelle

Tule hirsitalomyyjäksi maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä!

Hirsitalomyyjänä vastaat Keski-Suomen kasvavaan hirsitalokysyntään. Edustat Finnlamellin muuttovalmishirsitaloja omalla myyntialueellasi. Työhösi kuuluu oleellisesti aktiivinen asiakashankinta sekä rakennusprojektien läpivienti yhdessä asiakkaan ja rakennustiimiin kanssa. Messuilta ja muista tapahtumista saadut liidit muutat taidolla kaupoiksi. Työ sisältää paljon asiakaskäyntejä ja edellyttää sinulta hyviä liikkumismahdollisuuksia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Menestyminen hirsitalomyynnissä perustuu aktiiviselle ja oma-aloitteiselle työotteelle sekä luottamusta herättävälle ja toimeen tarttuvalle tekemisen meiningille. Asiakkaamme arvostavat asiantuntijuutta sekä erinomaista ja ripeää palvelualttiutta. Päästäksesi nopeasti työssäsi vauhtiin, on tärkeää, että omaat jo hiukan aikaisempaa myyntikokemusta. Mikäli olet luontainen verkostoituja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, voit hyvinkin olla etsimämme myyjä.

Kuukausipalkan ja provision sijaan voit myös halutessasi toimia yrittäjäsuhteisena edustajana.

DENillä ja Finnlamellilla pääset mukaan…

Finnlamellin ABB Oy:lle toimittama hirsirakenteinen Vaskisauna on otettu ylpeydellä käyttöön

Uusi Vaskisauna vastaa sille asetettuihin toiveisiin

Vaasan Vaskiluodon kuvankauniiseen ja rauhalliseen niemimaisemaan kokonaan uusiksi rakennettu ABB Oy:n Vaskisauna on valmis. Suunnittelun lähtökohtana oli saada aikaan näyttävä kokonaisuus, jossa pystyy pitämään kokouksia isommallakin väkimäärällä. Rakenneratkaisuvaihtoehtoja pohtiessa lamellihirsi nousi ykköseksi, ja sen valintaa puolsivat muun muassa terveellinen sisäilma, kestävyys ja energiatehokkuus.

Vaskisaunan hulppealta terassilta avautuu upeat näkymät merelle. Suurista ikkunoista on mukava katsoa vuodenaikojen vaihtumista. Sisäkatto on Inlook-rimakattoa, joka on akustisesti tehokas.

300 m2 käsittävän edustustilakokonaisuuden rakennusvaihe eteni ABB:n Kari Hännisen mukaan aikataulussa ja ongelmitta. ”Finnlamellin hirsitoimitus saapui sovitun mukaisesti, ja pystytysväki oli ammattitaitoista. Myös Finnlamellin ehdottama suunnittelija, Arkkitehtitoimisto Tuomela Ky, on onnistunut erittäin hyvin toteuttamaan tilaajan esittämät toiveet, jotka näkyvät lopputuloksessa. Tila taipuu monenlaisiin asiakas- ja koulutustilaisuuksiin”, Kari kuvailee.

Historian…

Haussa hirsitalomyyjä Turun seudulle

Tule hirsitalomyyjäksi maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä!

Hirsitalomyyjänä vastaat Turun alueen kasvavaan hirsitalokysyntään. Edustat Finnlamellin muuttovalmishirsitaloja omalla myyntialueellasi. Työhösi kuuluu oleellisesti aktiivinen asiakashankinta sekä rakennusprojektien läpivienti yhdessä asiakkaan ja rakennustiimiin kanssa. Messuilta ja muista tapahtumista saadut liidit muutat taidolla kaupoiksi. Työ sisältää paljon asiakaskäyntejä ja edellyttää sinulta hyviä liikkumismahdollisuuksia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Menestyminen hirsitalomyynnissä perustuu aktiiviselle ja oma-aloitteiselle työotteelle sekä luottamusta herättävälle ja toimeen tarttuvalle tekemisen meiningille. Asiakkaamme arvostavat asiantuntijuutta sekä erinomaista ja ripeää palvelualttiutta. Päästäksesi nopeasti työssäsi vauhtiin, on tärkeää, että omaat jo hiukan aikaisempaa myyntikokemusta. Mikäli olet luontainen verkostoituja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, voit hyvinkin olla etsimämme myyjä.

Finnlamelli tarjoaa palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä ja loistotiimissä, jossa yhteen hiileen puhaltaminen ja…

Uusia perheasuntoja Mustasaaren Sepänkylään

Mustasaaren hienoon metsäkallioympäristöön Sepänkylän Pellaksenmäelle nousee useita Finnlamellin valmistamia hirsitaloja. Rakennuttajana toimiva Nybäck Invest Oy nostaa esille erityisesti alueen ainutlaatuisuuden, sijainti on parhaita koko Vaasan alueella.

Alueelle on suunniteltu kaksi omakotitaloa ja kaksi paritaloa.

Korkeatasoinen asumiskokonaisuus

Tavoite on luoda sellaiset olosuhteet, jotka vaikuttavat positiivisesti siellä asuvien perheiden terveyteen ja hyvinvointiin. Tavoitteena on samanaikaisesti edulliset asumiskustannukset kuin rakennusten arvon säilyminen. Fiksuilla energiaratkaisuilla (maalämpö ja aurinkopaneelit) yhdessä ekologisen rakentamisen kanssa saadaan talojen käyttökustannukset minimiin.

Roger Nybäck, Nybäck Invest Oy:ltä  painottaa myös osaavien yhteistyökumppanien merkitystä projektin toteuttamisessa. Kohteiden suunnittelusta vastaa AK-Plan/arkkitehti Sanna Bemeleit-Behr ja hirsitalotoimituksista Finnlamelli.…

Painumaton hirsi vakiona Finnlamellin muuttovalmistaloihin

Hirsitalotehdas Finnlamellin uusi painumaton hirsiratkaisu tuo talonrakentajille uudenlaisia mahdollisuuksia ja nopeuttaa tuntuvasti hirsitalon valmistumista. RYHTI-nimeä kantavan painumattoman hirren saa vakiovarusteena kaikkiin Finnlamellin muuttovalmiisiin hirsitaloihin.

Painumaton RYHTI-hirsi nopeuttaa hirsiomakotitalon tai ympärivuotisen vapaa-ajan asunnon rakentamista, koska puun elämistä ei tarvitse huomioida. Se poistaa rakenteiden ja hirsien välisen liikkumisen, vähentäen samalla jälkisäädön tarvetta.

Finnlamellin edistyksellinen hirsiteknologia tuo modernin virtaviivaisen arkkitehtuurin myös hirsitalon rakentajan ulottuville. Painumattoman RYHTI-rakenteen ansiosta arkkitehtuurissa voi leikitellä ohuilla linjoilla ja suurilla näyttävillä lasipinnoilla. Ennennäkemättömän tarkasti toisiinsa liittyvät hirret mahdollistavat eri materiaalien yhdistelemisen esimerkiksi julkisivussa tavalla, joka aikaisemmin oli hankalaa, jollei mahdotonta.

Huomaamattoman ohuet saumat ja listat, suorat kiinnitykset erilaisten materiaalien ja rakenteiden välillä, monipuoliset kalusteseinät sekä aiempaa ohuemmat ikkuna- ja ovenpielet ovat nyt mahdollisia myös hirsitalon rakentajille.

– Painumaton hirsi on…

ABB Oy:n uusi, hirsirakenteinen Vaskisauna nousee Vaasan kauniiseen ja rauhalliseen Vaskiluotoon

Alkuperäinen Vaskisauna rakennettiin vuonna 1971 silloisen Strömberg Oy:n, nykyiseltä nimeltään ABB Oy, edustustiloiksi. Sijainniksi oli aikoinaan valittu kaunis ja rauhallinen niemi Vaasan Vaskiluodossa. Edustustila kohosi Haukilammentielle, kohtalaisen lähelle Vaasan kaupungin keskustaa.

Vanhalla Vaskisaunalla oli hierottu kauppoja, koulutettu väkeä ja vietetty monenlaista juhlaa läksiäisistä syntymäpäiviin ja kurssien päättäjäisiin aina helmikuun 2017 loppuun saakka, jolloin tilat jouduttiin sulkemaan vakavien sisäilmaongelmien vuoksi. Edustuspaikka päätettiin kuitenkin uusia ja vanha Vaskisauna purettiin kesällä 2017. Samalla tehtiin päätös vanhojen tilojen korvaamisesta uudella noin 300 m2:n lamellihirsirakennuksella.

Uusi Vaskisauna rakentuu Finnlamellin hirsiammattitaidolla

Uuden Vaskisaunan suunnittelussa tavoitteena oli vaikuttava kokonaisuus, jossa on varmat ja turvalliset rakenteet, erityisesti hyvä sisäilma ja jossa voi kokoustaa suuremmallakin väellä.

Kohteessa, jossa saunotaan paljon ja usein, on ensiarvoisen tärkeää, että ulkoseinät ovat…

Finnlamelli hakee hirsitaloilleen markkinoita vihreää rakentamista vauhdilla edistävästä Kiinasta

Kiinan hallituksen panostus vihreään rakentamiseen avaa kasvunäkymiä suomalaiselle hirsitaloteollisuudelle. Kiinalaisen China Wood Protection Industry Association (CWPIA) -yhdistyksen delegaatio vieraili keskiviikkona 21.3. Alajärvellä. Delegaatio tutustui Alajärvellä hirsirakenteiseen Mäntymäen päiväkotiin ja Finnlamellin hirsitalotehtaaseen. CWPIA-delegaatio oli Suomessa Wood from Finland -kasvuohjelman kutsumana.

Kiinan hallituksen tavoitteena on nostaa vuonna 2018 vihreiden rakennusmateriaalin osuus 30 prosenttiin ja vihreän rakentamisen osuus puoleen koko rakentamisen määrästä. Tätä taustaa vasten vaikutusvaltaisen CWPIA-delegaation vierailu Suomessa on tärkeä etappi. CWPIA-yhdistys avustaa Kiinan Ministry of Housing and Urban–Rural Development -ministeriötä muun muassa rakentamisen normiston kehittämisessä.

Finnlamelli Oy on ollut vuonna 2017 tehdyn liiketoimintakaupan jälkeen osa muuttovalmiita omakotitaloja ja toiminnallisia tiloja valmistavaa ja palveluita tuottavaa DEN Groupia, mikä tuo voimavaroja myös suunnitelmalliselle kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiselle. Finnlamellin tuotannosta lähes 40 prosenttia menee…

Haussa Business Controller Alajärvelle

Meille business controlleriksi!

Vahvistamme taloushallintoamme Alajärvellä ja haemme kasvavaan joukkoomme määrätietoista ja proaktiivista business controlleria. Tehtävänäsi on tukea aktiivisesti liiketoimintaa erilaisin analyysein sekä raportein. Lisäksi vastuullesi kuuluvat yksikön budjetointi- ja ennustamisprosessit.

Sinulta odotetaan:

muutaman vuoden kokemusta laskentatoimen alalta ja raportointiprosesseista soveltuvaa korkeakoulututkintoa kirjanpito-osaamista kokemusta ERP- ja kirjanpitojärjestelmistä (MS Nav) innostusta työskentelemään tuotantoympäristössä numerotarkkuutta ja huolellisuutta analyyttisyyttä ja systemaattisuutta joustavuutta ja kykyä työskennellä tiukkojenkin aikataulujen puitteissa oma-aloitteista työskentelyotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. englannin kielen käytännön taitoa

Työ sijoittuu Alajärvelle.

Pistä hakemus tulemaan 03.04.2018 mennessä: markku.uotinen@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Markku Uotinen maanantaina 19.3. klo 16.00–18.00 ja tiistaina 20.3. klo 16.00–18.00, puh. 040 522 88 50.…

Haussa Rakennuspäällikkö Alajärvelle tai Seinäjoelle

Meille rakennuspäälliköksi!

Rakennuspäällikkönä toimit yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu rakentamispalveluista vastaaminen.

Odotamme sinulta:

hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja hyviä ongelmanratkaisutaitoja analyyttisyyttä ja tarkkuutta sopivaa teknistä koulutusta tietoteknistä osaamista muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Työ sijoittuu Alajärvelle tai Seinäjoelle.

Pistä hakemus tulemaan 03.04.2018 mennessä: pekka.saarenketo@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa operatiivinen johtaja Pekka Saarenketo keskiviikkona 28.3. 2018 klo 8.00–16.00, puh. 044 297 0291.…