Hirsitalomyyjä menestyjien joukkoon Oulun alueelle ja Pohjois-Suomeen!

Tiedät, miltä onnistuminen myynnissä maistuu. Olet ehkä tehnyt jo myyntiä kasvotusten tai etänä käyttäen nykyaikaisia digitaalisia välineitä? Haluat ottaa askeleen huipputasolle?

Laadukkaiden ja ekologisten muuttovalmiiden Finnlamelli-hirsikotien kysyntä on valtavassa kasvussa. Etsimme nyt hirsikotien myyjää osaksi huipputiimiämme Oulunsaloon. Jos rakastat myymistä, ja haluat kehittyä siinä – hae meille, me opetamme loput.

Finnlamelli-myyjänä pääset osaksi Suomen edistyksellisimmän hirsitalovalmistajan menestystarinaa. Olemme muuttovalmiiden hirsikotien ylivoimainen markkinajohtaja ja painumattoman hirsirakentamisen suunnannäyttäjä. Kehitämme toimintaamme ja tuotettamme jatkuvasti.

Autat asiakkaidemme tekemään kotiunelmansa todeksi. Vastaat myyntiprosessista kokonaisuutena, aina asiakashankinnasta kauppaan asti, ja varmistat samalla erinomaisen asiakaskokemuksen.

Myyntityössä tukenasi on mainio kollega- ja ammattilaisverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myynninjohto. Olet osa paikallista tiimiä, jonka tuella saat perehdytyksen ja jatkuvan valmennuksen tehtävääsi. Myyntityötäsi tukee markkinoiden paras muuttovalmisosaaminen ja -prosessi. Myyjänä pystyt keskittymään oleelliseen: tulokselliseen myyntityöhön.…

Tule taloesittelyyn, voit voittaa 1000 € lahjakortin

Joululahjat itselle tai pukinkonttiin!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin!

Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimi julkaistaan Finnlamellin somekanavissa. Palkintoja arvotaan 1 kpl. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. DEN Finland Oy:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

Katso tulevat taloesittelymme ja tule tutustumaan muuttovalmiisiin Finnlamelli-koteihin! >>

 

Yllättävän edullinen Rehti-mallisto tuo hirsikodin yhä useamman saataville

Olemme juuri julkaisseet ensimmäiset mallit uudesta Rehti-hirsitalomallistostamme, jonka suunnittelun lähtökohtana ovat olleet viime aikoina toimivimmiksi ja suosituimmiksi osoittautuneet rakenne- ja tilaratkaisut. Muuttovalmis Rehti on yhtä kuin helppo hirsikotihankinta, jossa yhdistyvät kokonaisuutena harkittu tilankäyttö ja kohtuullinen hinta.

Olemme keränneet syvällistä tietoa asumisen tarpeista, trendeistä ja toimivimmista ratkaisuista kaikista konsernimme (DEN) toteuttamista kodeista, joista on syntynyt 15.000 talon tietopankki. Suunnittelijamme ovat yhdistäneet osaamisensa kumppaniverkostomme ja monen muun sisäisen toiminnon kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseksi.

Rakennamme Rehti-kodit kotimaisesta, painumattomasta Ryhti-hirrestämme. Sen moderni ulkomuoto sopii niin maaseutu- kuin kaupunkiympäristöön. Hirsitalot ovat ekologisia ja sisäilmaltaan ylivoimaisia. Rehti-mallisto antaa mahdollisuuden asua unelmien hirsitalossa entistä useammalle – se on nimensä mukaisesti rehti talo rehtiin hintaan!

Muuttovalmiin Rehti-kodin hankinnasta olemme tehneet sinulle helpon ja suoraviivaisen prosessin: valinnat…

Krista Pärmäkoskesta Finnlamellin brändilähettiläs

Yksi Suomen suosituimmista urheilijoista, Krista Pärmäkoski, on solminut yhteistyösopimuksen kanssamme. Krista edustaa Finnlamellia ja tuemme häntä huippu-urheilun uralla vähintään seuraavat kolme vuotta. Samaan aikaan suuri yleisö pääsee kurkistamaan, kuinka Kristan aloittama Finnlamelli-kodin suunnittelu- ja rakennusprojekti etenee.   

”Krista edustaa terveellistä elämäntapaa, jota myös Finnlamelli-kodit tarjoavat. Hänellä on laaja seuraajajoukko verkossa, ja hänen kauttaan pääsemme näyttämään, miten helppoa muuttovalmiin Finnlamelli-kodin tekeminen on – jopa maailmalla seilaavalle kiireiselle huippu-urheilijalle”, kertoo Finnlamellin liiketoimintajohtaja Markku Uotinen. 

Kodin rakennusprojektia voit seurata sekä verkkosivuiltamme että taloprojektia varten on perustetulta @mahrotonmaja Instagram-tililtä.

Uusi talo kohoaa Kuortaneelle tontille, jolla Krista puolisonsa kanssa on asunut 70-luvulla rakennetussa talossa, jossa on

Etsimme yhteistyökumppaneita

Haemme yhteistyökumppaneita toteuttamaan asiakkaidemme unelmaa onnistuneesta omakotitalotalosta. Kumppanilta odotamme, että työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Arvostat työturvallisuutta ja huomioit, että olet toteuttamassa asiakkaamme isointa investointia.

Haemme nyt seuraavia ammattilaisia:

Pirkanmaa: Elementtiasennus- ja timpuriryhmiä sekä laatoittaja Keski-Suomi: Elementtiasennus- ja timpuriryhmiä, laatoittajaa sekä sisutustimpuria Satakunta: Timpuriryhmä, laatoittajaa sekä sisutustimpuria Lappi (Rovaniemi): Elementtiasennus- ja timpuriryhmiä sekä laatoittaja Pohjanmaa: Elementtiasennus- ja timpuriryhmä Etelä-Karjala: Laatoittaja

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä pikaisesti. Lisätietoja: Rakennuspäällikkö Janne Kivioja, janne.kivioja@den.fi ja 0405919539

Haemme myös koko Suomen alueelle hirsikehikon asentajia pystyttämään Finnlamellin muuttovalmis- ja pakettikohteita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä pikaisesti. Lisätietoja: Asennuspäällikkö Antti Alapiha, antti.alapiha@finnlamelli.fi ja 0406359940

– – –

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli,…

Finnlamelli Linnamajuri kolmen parhaan messutalon joukkoon TTS Työtehoseuran arvioinnissa

Tuusulan Asuntomessujen kohteemme Finnlamelli Linnamajuri on valittu toimivuudeltaan ja ekologisuudeltaan kolmen parhaan messutalon joukkoon TTS Työtehoseuran arvioinnissa!

Kiitosta Linnamajuri sai muun muassa hyvästä hiilijalanjäljestä, hirsirakenteen edesauttamasta hyvästä sisäilmasta, saunaosastosta ja pihasaunasta.

Linnamajuri on muuttovalmiskonseptillamme toteutettu ekologinen ja terveellinen hirsikoti. Linnamajuriin voit tutustua tarkemmin täällä.

Arvioinnin tavoitteena oli löytää hyviä esimerkkejä omakotitaloista, joissa on toteutettu toimivia asumisen ratkaisuja arjen näkökulmasta ja suunnata messukävijöiden huomio asunnon ekotoimivuutta ja asumismukavuutta parantaviin ratkaisuihin. Arvioinnissa hyödynnettiin TTS:n elinkaariasumisen tutkimushankkeessa kehitettyä ekotoimivuuden arviointikriteeristöä.

TTS Työtehoseuran arvioinnissa keskityttiin asuntojen yleiseen toimivuuteen, keittiöihin, vaatehuolto- ja peseytymistiloihin sekä eteiseen, kuraeteiseen ja säilytystiloihin. Lisäksi on arvioitu asuntojen muuntojoustavuutta, esteettömyyttä, turvallisuutta, viihtyisyyttä. Olennaisena osana arviointia olivat myös kestävä kehitys ja hiilijalanjälki.…

Toimintamme koronaepidemian aikana

Myyjämme palveluksessanne

Meille on ensiarvoisen tärkeää varmistaa asiakkaidemme, henkilöstömme, toimittajiemme ja muiden sidosryhmiemme terveys ja turvallisuus. Noudatamme tarkasti sekä THL:n että viranomaisten antamia ohjeita näinä haasteellisina aikoina.

Haluamme tarjota asiakkaillemme helppoja, yksinkertaisia ja turvallisia ratkaisuja hirsitalohaaveiden toteuttamiseen ja suunnitteluun. Näin pystymme pitämään huolta perheenne terveydestä. Halutessanne palvelemme teitä myös puhelimen välityksellä sekä etäyhteydellä.

Haluamme osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä, joten toistaiseksi emme pidä yleisiä taloesittelyitä.

Tarjoamme joustavia sekä riskittömiä ratkaisuja päätöksenteon tueksi. Kysy lisää oman alueen myyjältäsi ja hyödynnä erikoisedut.

Hirsikotien rakentaminen jatkuu normaalisti

Meillä Finnlamellilla on äärimmäisen tärkeää olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia ja lunastaa lupauksemme laadukkaasti sekä aikataulussa. Tällä hetkellä tuotantolaitoksemme ja työmaamme toimivat normaalisti ja teemme kaikkemme suojataksemme toiminnan jatkumisen.

Mikäli sinulla on kysyttävää, kohteenne

Jyväskylän rakennusmessut

Finnlamelli on mukana Jyväskylän rakennusmessuilla 6.-8.3!

Tule haaveilemaan, inspiroitumaan ja keskustelemaan hirsikodeista sekä Finnlamellin tarjoamista mahdollisuuksista asiantuntevien myyjiemme kanssa.

Tervetuloa vierailemaan meidän osastollemme B-321!

Jyväskylän Rakennusmessut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

Messut ovat avoinna:
pe klo 10-17, la 10-17 ja su klo 10-16

Finnlamellin hirsitalopaketit on mahdollista toimittaa valmiiksi pystytettynä ja RYHTI-hirressämme on tehdasasennus vakiona. Perinteiset ja muunneltavat hirsitalopaketit esittelee talopakettimyyjämme Janne Heinonen.

Muuttovalmismyyjämme Antti Kivinen esittelee muuttovalmismalliston ja kertoo tavastamme toimia. Muuttovalmiissa talossa saat kaikki kätevästi yhdellä sopimuksella.

Nähdään messuilla!

Lippuja messuille voit ostaa messujen kotisivuilta: https://www.jklrakennusmessut.fi/#

Tervetuloa Finnlamellin asiakasiltaan ympäri Suomen tiistaina 11.6. klo 15.00-19.00

Finnlamellin asiakasillassa pääset tutustumaan talvikampanjan etuihin ja uuteen hirsitalojen citymallistoon.

Finnlamellin uusi hirsitalojen citymallisto istuu kapeille kaupunkitonteille tyylikkäästi

Finnlamellin ja oululais-helsinkiläisen arkkitehtitoimisto Kanttia2:n yhteistyössä suunnittelema hirsitalojen kaupunkimallisto on nyt lanseerattu. Finnlamellin citymallisto tarjoaa uudenaikaiset puitteet nauttia ekologisesta hirsiasumisesta sekä hirsikodin ehdottomasta edusta – terveellisestä sisäilmasta – tyylikkäästi urbaanissa ympäristössä.