Haussa Business Controller Alajärvelle

Meille business controlleriksi!

Vahvistamme taloushallintoamme Alajärvellä ja haemme kasvavaan joukkoomme määrätietoista ja proaktiivista business controlleria. Tehtävänäsi on tukea aktiivisesti liiketoimintaa erilaisin analyysein sekä raportein. Lisäksi vastuullesi kuuluvat yksikön budjetointi- ja ennustamisprosessit.

Sinulta odotetaan:

muutaman vuoden kokemusta laskentatoimen alalta ja raportointiprosesseista soveltuvaa korkeakoulututkintoa kirjanpito-osaamista kokemusta ERP- ja kirjanpitojärjestelmistä (MS Nav) innostusta työskentelemään tuotantoympäristössä numerotarkkuutta ja huolellisuutta analyyttisyyttä ja systemaattisuutta joustavuutta ja kykyä työskennellä tiukkojenkin aikataulujen puitteissa oma-aloitteista työskentelyotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. englannin kielen käytännön taitoa

Työ sijoittuu Alajärvelle.

Pistä hakemus tulemaan 03.04.2018 mennessä: markku.uotinen@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Markku Uotinen maanantaina 19.3. klo 16.00–18.00 ja tiistaina 20.3. klo 16.00–18.00, puh. 040 522 88 50.…

Haussa Rakennuspäällikkö Alajärvelle tai Seinäjoelle

Meille rakennuspäälliköksi!

Rakennuspäällikkönä toimit yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu rakentamispalveluista vastaaminen.

Odotamme sinulta:

hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja hyviä ongelmanratkaisutaitoja analyyttisyyttä ja tarkkuutta sopivaa teknistä koulutusta tietoteknistä osaamista muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Työ sijoittuu Alajärvelle tai Seinäjoelle.

Pistä hakemus tulemaan 03.04.2018 mennessä: pekka.saarenketo@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa operatiivinen johtaja Pekka Saarenketo keskiviikkona 28.3. 2018 klo 8.00–16.00, puh. 044 297 0291.…

Haussa vientimyyjä

Meille vientimyyjäksi!

Olet dynaamisen vientijoukkueemme uusi avainpelaaja varmistamassa kasvuamme kansainvälisillä markkinoilla. Vastuualueesi voidaan määrittää taustasi ja kokemuksesi perusteella. Tämänhetkiset päämarkkinamme ovat Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa, Venäjällä, Japanissa ja Yhdysvalloissa.

Odotamme sinulta

tuloksellista voittajan asennetta sopivaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta minimissään muutaman vuoden tulosvastuullista kansainvälisen kaupan kokemusta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja hyvää käytännön kielitaitoa ainakin kahdessa seuraavista kielistä: englanti, ruotsi, saksa, ranska, venäjä matkustusvalmiutta

Työn sijainti on neuvoteltavissa.

Pistä hakemus tulemaan 03.04.2018 mennessä: markku.uotinen@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Markku Uotinen maanantaina 19.3. klo 16.00–18.00 ja tiistaina 20.3. klo 16.00–18.00, puh. 040 522 88 50.…

Haussa hirsitalomyyjä pääkaupunkiseudulle

Meille hirsitalomyyjäksi!

Toimintamme laajentuessa muuttovalmiisiin hirsitaloihin tarvitsemme lisävoimaa vastaamaan pk-seudun kasvavaan hirsitalokysyntään. Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Työ sijoittuu pääkaupunkiseudulle.

Pistä hakemus tulemaan 12.03.2018 mennessä: elias.kortesalmi@finnlamelli.fi

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Elias Kortesalmi, p. 040 821 9223…

Haussa rakenne­suunnittelijoita Alajärvelle tai Seinäjoelle

Meille rakennesuunnittelijaksi!

Vahvistamme rakennesuunnitteluamme ja haemme vahvistusta vankan osaamisen rakennesuunnittelutiimiimme. Suunnitteluprojektimme ovat sekä kotimaan että viennin kohteita, joten kykenet tarvittaessa kommunikoimaan myös englanninkielellä.

Odotamme sinulta

tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri tai rakennusmestari) hyviä vuorovaikutus -ja tiimityöskentelytaitoja järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta Vertex tai autoCAD-käyttökokemusta sekä hyviä atk-taitoja Asiakaspalveluasennetta

Työ sijoittuu Alajärvelle tai Seinäjoelle.

Pistä hakemus tulemaan 23.02.2018 mennessä: pentti.pajala@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa Pentti Pajala perjantaina 16.2.2018 klo 14.00-18.00, puh. 050 583 0754.…

Haussa rakennusarkkitehti Alajärvelle tai Seinäjoelle

Meille rakennusarkkitehdiksi!

Haemme rohkeaa ja kehittymishaluista rakennusarkkitehtia tai arkkitehtia hirsirakentamisen huipputiimiimme. Sinulla on kokonaisvaltaista arkkitehtonista näkemystä ja halua kehittää mallistoamme vastaamaan modernin asumisen ja julkisen rakentamisen tarpeita.Työssä toimit myös muiden suunnittelijoidemme ohjaajana ja kannat vastuuta Finnlamellin malliston tulevaisuuden kilpailukyvystä.

Odotamme sinulta

rakennusarkkitehdin tai arkkitehdin koulutusta useamman vuoden kokemusta suunnittelusta kokemus hirsirakentamisesta on etu hyviä vuorovaikutus -ja tiimityöskentelytaitoja Vertex ja AutoCAD-osaamista englanninkielen käytännön taitoa

Työ sijoittuu Alajärvelle tai Seinäjoelle.

Pistä hakemus tulemaan 23.02.2018 mennessä: pentti.pajala@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa Pentti Pajala perjantaina 16.2.2018 klo 14.00-18.00, puh. 050 583 0754.…

Finnlamellilta miljoonainvestointi Alajärven hirsitalotehtaaseen

Suomen johtaviin hirsitalovalmistajiin lukeutuva Finnlamelli Oy tekee 1,2 miljoonan euron investoinnin Alajärven lamellihirsitehtaansa tuotannon uudistamiseen. Yhtiö uusii vuoden 2018 kuluessa tehtaan sormijatkoslinjan.

Finnlamelli Oy:n toimitusjohtaja Markku Uotinen sanoo investoinnin nostavan tehtaan tuotantokapasiteettia kymmenillä prosenteilla.

– Investoinnin taustalla ovat markkinatrendit, jotka ovat hirsitalotuotannollemme otolliset. Teollisen hirsitalovalmistuksen osaamisemme on kehityksen kärjessä ja olemme kestävän kehityksen, ekologisen rakentamisen ja terveellisen asumisen trendien ytimessä. Näkymät vientimarkkinoilla ovat lupaavat. Toimitusvolyymimme kasvun lisäksi tuotantomme ekologisuus, suuntauksemme kohti muuttovalmiita hirsitalotoimituksia ja entistä joustavammat toimitussisällöt vastaavat nykyajan asiakkaiden tarpeisiin ja nostavat toimitustemme arvoa, toteaa Uotinen.

Finnlamellin tuotannosta runsaat 40 prosenttia menee vientiin, päävientikohteiden ollessa Japani, Venäjä ja USA. Yhtiö arvioi hirsitaloviennille löytyvän jatkossa kasvupotentiaalia myös Itämeren ympäristössä ja Kiinan markkinoilta.

Investoinnin yhteydessä uusitaan tehtaan sormijatkoskone ja -linja sekä…

Pohjolan Design-Talosta kasvoi DEN

Suomen johtava muuttovalmiiden omakotitalojen valmistaja Pohjolan Design-Talo Oy on uudelta viralliselta nimeltään DEN Finland Oy ja koko konserni DEN Group Oy, lyhyesti DEN. Nimenmuutoksen taustalla on konsernin strategiauudistus, sen mukainen liiketoiminnan voimakas kasvu ja toiminnan laajentuminen perinteisen taloteollisuuden ulkopuolelle.

DEN osti maaliskuussa 2017 alajärveläisen hirsitalovalmistaja Finnlamelli Oy:n liiketoiminnot. Kesäkuussa 2017 konserniin yhdistettiin varasto-, työ- ja vapaa-ajantilaratkaisuja tarjoava Talliosake. Sekä Finnlamelli että Talliosake jatkoivat toimintaansa omalla nimellään, kuten myös muut tuotemerkit Designtalo ja Ainoakoti.

Joulukuussa 2017 yritysostot jatkuivat maanlaajuisesti toimivan maarakennusyhtiö PohjanTeon ja maa- ja pohjarakentamisen sekä talonrakennuksen suunnitteluun erikoistuneen PohjanGeon kaupoilla.

DENin toimitusjohtaja Jaakko Taivalkoski sanoo yrityksen kasvaneen ja kehittyneen uuteen vaiheeseen, josta nimenmuutos on yksi osa. DEN kuvaa yrityksen omassa kielenkäytössä ”kotipesää”, jossa konsernin henkilöstö tekee työtään ja josta…

Haussa hirsitalomyyjiä pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle

Meille hirsitalomyyjäksi!

Toimintamme laajentuessa muuttovalmiisiin hirsitaloihin tarvitsemme lisävoimaa vastaamaan pk-seudun ja Pirkanmaan alueen kasvavaan hirsitalokysyntään. Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Pistä hakemus tulemaan 23.02.2018 mennessä: elias.kortesalmi@finnlamelli.fi
Lisätietoja: myyntipäällikkö Elias Kortesalmi, p. 040 821 9223

 …

Markku Uotinen Finnlamellin toimitusjohtajaksi

Julkaistu 16.08.2017 klo 07:44

Merkittävimpiin hirsitalovalmistajiin lukeutuvan alajärveläisen Finnlamelli Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.9.2017 alkaen nimitetty kauppatieteiden maisteri Markku Uotinen. Hän siirtyy tehtävään Inwido Finland Oy:stä, jossa hän on vastannut yhtiön tuotekehityksestä, markkinoinnista ja kuluttajamyynnistä. Markku Uotisella on monipuolinen ja vankka kokemus niin kuluttaja- kuin B2B -liiketoiminnasta useissa eri yrityksissä, joissa hän on vastannut alojensa johtavien brändien liiketoiminnasta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Finnlamellin nykyinen toimitusjohtaja Esko Rintamäki jatkaa yhtiön palveluksessa talousjohtajana.

Finnlamelli Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Kurkelan mukaan Finnlamelli on keväällä tehdyn yrityskaupan ja sitä seuranneen kehitystyön myötä valmis seuraavaan vaiheeseen, johon Markku Uotisen profiili sopii erinomaisesti.

–Olemme keväällä ja kesällä tehneet mittavan työn kytkeäksemme yhteen markkinoilla kovasti kysytyn hirsimateriaalin ja Finnlamellin erinomaisen teknisen osaamisen sekä Pohjolan Design-Talon prosessiosaamisen, jolla talot…