Haussa kaksi hirsitalomyyjää Keski-Suomen alueelle

Tule meille hirsitalomyyjäksi. Maailman edistyksellisin hirsitalovalmistaja loistotiimillä valloittaa markkinoita. Haemme kahta hirsitalomyyjää talopaketti- ja muuttovalmismyyntiin Keski-Suomen talousalueelle. Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Haussa hirsitalomyyjä Kuopion seudulle

Tule hirsitalomyyjäksi maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä. Toimintamme laajentuessa muuttovalmiisiin hirsitaloihin tarvitsemme lisävoimaa vastaamaan Kuopion alueen kasvavaan hirsitalokysyntään. Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Painumaton hirsi vakiona Finnlamellin muuttovalmistaloihin

Hirsitalotehdas Finnlamellin uusi painumaton hirsiratkaisu tuo talonrakentajille uudenlaisia mahdollisuuksia ja nopeuttaa tuntuvasti hirsitalon valmistumista. RYHTI-nimeä kantavan painumattoman hirren saa vakiovarusteena kaikkiin Finnlamellin muuttovalmiisiin hirsitaloihin.

Painumaton RYHTI-hirsi nopeuttaa hirsiomakotitalon tai ympärivuotisen vapaa-ajan asunnon rakentamista, koska puun elämistä ei tarvitse huomioida. Se poistaa rakenteiden ja hirsien välisen liikkumisen, vähentäen samalla jälkisäädön tarvetta.

Finnlamellin edistyksellinen hirsiteknologia tuo modernin virtaviivaisen arkkitehtuurin myös hirsitalon rakentajan ulottuville. Painumattoman RYHTI-rakenteen ansiosta arkkitehtuurissa voi leikitellä ohuilla linjoilla ja suurilla näyttävillä lasipinnoilla. Ennennäkemättömän tarkasti toisiinsa liittyvät hirret mahdollistavat eri materiaalien yhdistelemisen esimerkiksi julkisivussa tavalla, joka aikaisemmin oli hankalaa, jollei mahdotonta.

Huomaamattoman ohuet saumat ja listat, suorat kiinnitykset erilaisten materiaalien ja rakenteiden välillä, monipuoliset kalusteseinät sekä aiempaa ohuemmat ikkuna- ja ovenpielet ovat nyt mahdollisia myös hirsitalon rakentajille.

– Painumaton hirsi on…

Haussa projektimyyjä Tampereelle tai Ouluun

Meille projektimyyjäksi!

Projektimyynti on leipälajisi ja olet parhaimmillasi asiakassuhteiden tuloshakuisena kehittäjänä. Kyky ja halu tehdä kauppaa varmistaa menestyksesi tehtävässä. Projektimyyjänämme vastaat B2B -segmentin myynnistä eri asiakasryhmissämme.

Odotamme sinulta

tuloksellista voittajan asennetta teknistä tai kaupallista peruskoulutusta muutaman vuoden kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä positiivista ja periksiantamatonta työskentelytapaa sekä tahtoa voittaa asiakkaan luottamus vaativissakin neuvottelutilanteissa tiimipelaajan luonnetta

Työ sijoittuu Tampereelle tai Ouluun.

Pistä hakemus tulemaan 08.04.2018 mennessä: raimo.kuha@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa Raimo Kuha, puh. 040 565 4719.…

ABB Oy:n uusi, hirsirakenteinen Vaskisauna nousee Vaasan kauniiseen ja rauhalliseen Vaskiluotoon

Alkuperäinen Vaskisauna rakennettiin vuonna 1971 silloisen Strömberg Oy:n, nykyiseltä nimeltään ABB Oy, edustustiloiksi. Sijainniksi oli aikoinaan valittu kaunis ja rauhallinen niemi Vaasan Vaskiluodossa. Edustustila kohosi Haukilammentielle, kohtalaisen lähelle Vaasan kaupungin keskustaa.

Vanhalla Vaskisaunalla oli hierottu kauppoja, koulutettu väkeä ja vietetty monenlaista juhlaa läksiäisistä syntymäpäiviin ja kurssien päättäjäisiin aina helmikuun 2017 loppuun saakka, jolloin tilat jouduttiin sulkemaan vakavien sisäilmaongelmien vuoksi. Edustuspaikka päätettiin kuitenkin uusia ja vanha Vaskisauna purettiin kesällä 2017. Samalla tehtiin päätös vanhojen tilojen korvaamisesta uudella noin 300 m2:n lamellihirsirakennuksella.

Uusi Vaskisauna rakentuu Finnlamellin hirsiammattitaidolla

Uuden Vaskisaunan suunnittelussa tavoitteena oli vaikuttava kokonaisuus, jossa on varmat ja turvalliset rakenteet, erityisesti hyvä sisäilma ja jossa voi kokoustaa suuremmallakin väellä.

Kohteessa, jossa saunotaan paljon ja usein, on ensiarvoisen tärkeää, että ulkoseinät ovat…

Finnlamelli hakee hirsitaloilleen markkinoita vihreää rakentamista vauhdilla edistävästä Kiinasta

Kiinan hallituksen panostus vihreään rakentamiseen avaa kasvunäkymiä suomalaiselle hirsitaloteollisuudelle. Kiinalaisen China Wood Protection Industry Association (CWPIA) -yhdistyksen delegaatio vieraili keskiviikkona 21.3. Alajärvellä. Delegaatio tutustui Alajärvellä hirsirakenteiseen Mäntymäen päiväkotiin ja Finnlamellin hirsitalotehtaaseen. CWPIA-delegaatio oli Suomessa Wood from Finland -kasvuohjelman kutsumana.

Kiinan hallituksen tavoitteena on nostaa vuonna 2018 vihreiden rakennusmateriaalin osuus 30 prosenttiin ja vihreän rakentamisen osuus puoleen koko rakentamisen määrästä. Tätä taustaa vasten vaikutusvaltaisen CWPIA-delegaation vierailu Suomessa on tärkeä etappi. CWPIA-yhdistys avustaa Kiinan Ministry of Housing and Urban–Rural Development -ministeriötä muun muassa rakentamisen normiston kehittämisessä.

Finnlamelli Oy on ollut vuonna 2017 tehdyn liiketoimintakaupan jälkeen osa muuttovalmiita omakotitaloja ja toiminnallisia tiloja valmistavaa ja palveluita tuottavaa DEN Groupia, mikä tuo voimavaroja myös suunnitelmalliselle kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiselle. Finnlamellin tuotannosta lähes 40 prosenttia menee…

Haussa Business Controller Alajärvelle

Meille business controlleriksi!

Vahvistamme taloushallintoamme Alajärvellä ja haemme kasvavaan joukkoomme määrätietoista ja proaktiivista business controlleria. Tehtävänäsi on tukea aktiivisesti liiketoimintaa erilaisin analyysein sekä raportein. Lisäksi vastuullesi kuuluvat yksikön budjetointi- ja ennustamisprosessit.

Sinulta odotetaan:

muutaman vuoden kokemusta laskentatoimen alalta ja raportointiprosesseista soveltuvaa korkeakoulututkintoa kirjanpito-osaamista kokemusta ERP- ja kirjanpitojärjestelmistä (MS Nav) innostusta työskentelemään tuotantoympäristössä numerotarkkuutta ja huolellisuutta analyyttisyyttä ja systemaattisuutta joustavuutta ja kykyä työskennellä tiukkojenkin aikataulujen puitteissa oma-aloitteista työskentelyotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. englannin kielen käytännön taitoa

Työ sijoittuu Alajärvelle.

Pistä hakemus tulemaan 03.04.2018 mennessä: markku.uotinen@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Markku Uotinen maanantaina 19.3. klo 16.00–18.00 ja tiistaina 20.3. klo 16.00–18.00, puh. 040 522 88 50.…

Haussa Rakennuspäällikkö Alajärvelle tai Seinäjoelle

Meille rakennuspäälliköksi!

Rakennuspäällikkönä toimit yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu rakentamispalveluista vastaaminen.

Odotamme sinulta:

hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja hyviä ongelmanratkaisutaitoja analyyttisyyttä ja tarkkuutta sopivaa teknistä koulutusta tietoteknistä osaamista muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Työ sijoittuu Alajärvelle tai Seinäjoelle.

Pistä hakemus tulemaan 03.04.2018 mennessä: pekka.saarenketo@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa operatiivinen johtaja Pekka Saarenketo keskiviikkona 28.3. 2018 klo 8.00–16.00, puh. 044 297 0291.…

Haussa vientimyyjä

Meille vientimyyjäksi!

Olet dynaamisen vientijoukkueemme uusi avainpelaaja varmistamassa kasvuamme kansainvälisillä markkinoilla. Vastuualueesi voidaan määrittää taustasi ja kokemuksesi perusteella. Tämänhetkiset päämarkkinamme ovat Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa, Venäjällä, Japanissa ja Yhdysvalloissa.

Odotamme sinulta

tuloksellista voittajan asennetta sopivaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta minimissään muutaman vuoden tulosvastuullista kansainvälisen kaupan kokemusta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja hyvää käytännön kielitaitoa ainakin kahdessa seuraavista kielistä: englanti, ruotsi, saksa, ranska, venäjä matkustusvalmiutta

Työn sijainti on neuvoteltavissa.

Pistä hakemus tulemaan 03.04.2018 mennessä: markku.uotinen@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Markku Uotinen maanantaina 19.3. klo 16.00–18.00 ja tiistaina 20.3. klo 16.00–18.00, puh. 040 522 88 50.…

Haussa hirsitalomyyjä pääkaupunkiseudulle

Meille hirsitalomyyjäksi!

Toimintamme laajentuessa muuttovalmiisiin hirsitaloihin tarvitsemme lisävoimaa vastaamaan pk-seudun kasvavaan hirsitalokysyntään. Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Työ sijoittuu pääkaupunkiseudulle.

Pistä hakemus tulemaan 12.03.2018 mennessä: elias.kortesalmi@finnlamelli.fi

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Elias Kortesalmi, p. 040 821 9223…