Haussa projektimyyjä Tampereelle tai Ouluun

Meille projektimyyjäksi!

Projektimyynti on leipälajisi ja olet parhaimmillasi asiakassuhteiden tuloshakuisena kehittäjänä. Kyky ja halu tehdä kauppaa varmistaa menestyksesi tehtävässä. Projektimyyjänämme vastaat B2B -segmentin myynnistä eri asiakasryhmissämme.

Odotamme sinulta

tuloksellista voittajan asennetta teknistä tai kaupallista peruskoulutusta muutaman vuoden kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä positiivista ja periksiantamatonta työskentelytapaa sekä tahtoa voittaa asiakkaan luottamus vaativissakin neuvottelutilanteissa tiimipelaajan luonnetta

Työ sijoittuu Tampereelle tai Ouluun.

Pistä hakemus tulemaan 08.04.2018 mennessä: raimo.kuha@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa Raimo Kuha, puh. 040 565 4719.…

ABB Oy:n uusi, hirsirakenteinen Vaskisauna nousee Vaasan kauniiseen ja rauhalliseen Vaskiluotoon

Alkuperäinen Vaskisauna rakennettiin vuonna 1971 silloisen Strömberg Oy:n, nykyiseltä nimeltään ABB Oy, edustustiloiksi. Sijainniksi oli aikoinaan valittu kaunis ja rauhallinen niemi Vaasan Vaskiluodossa. Edustustila kohosi Haukilammentielle, kohtalaisen lähelle Vaasan kaupungin keskustaa.

Vanhalla Vaskisaunalla oli hierottu kauppoja, koulutettu väkeä ja vietetty monenlaista juhlaa läksiäisistä syntymäpäiviin ja kurssien päättäjäisiin aina helmikuun 2017 loppuun saakka, jolloin tilat jouduttiin sulkemaan vakavien sisäilmaongelmien vuoksi. Edustuspaikka päätettiin kuitenkin uusia ja vanha Vaskisauna purettiin kesällä 2017. Samalla tehtiin päätös vanhojen tilojen korvaamisesta uudella noin 300 m2:n lamellihirsirakennuksella.

Uusi Vaskisauna rakentuu Finnlamellin hirsiammattitaidolla

Uuden Vaskisaunan suunnittelussa tavoitteena oli vaikuttava kokonaisuus, jossa on varmat ja turvalliset rakenteet, erityisesti hyvä sisäilma ja jossa voi kokoustaa suuremmallakin väellä.

Kohteessa, jossa saunotaan paljon ja usein, on ensiarvoisen tärkeää, että ulkoseinät ovat…

Finnlamelli hakee hirsitaloilleen markkinoita vihreää rakentamista vauhdilla edistävästä Kiinasta

Kiinan hallituksen panostus vihreään rakentamiseen avaa kasvunäkymiä suomalaiselle hirsitaloteollisuudelle. Kiinalaisen China Wood Protection Industry Association (CWPIA) -yhdistyksen delegaatio vieraili keskiviikkona 21.3. Alajärvellä. Delegaatio tutustui Alajärvellä hirsirakenteiseen Mäntymäen päiväkotiin ja Finnlamellin hirsitalotehtaaseen. CWPIA-delegaatio oli Suomessa Wood from Finland -kasvuohjelman kutsumana.

Kiinan hallituksen tavoitteena on nostaa vuonna 2018 vihreiden rakennusmateriaalin osuus 30 prosenttiin ja vihreän rakentamisen osuus puoleen koko rakentamisen määrästä. Tätä taustaa vasten vaikutusvaltaisen CWPIA-delegaation vierailu Suomessa on tärkeä etappi. CWPIA-yhdistys avustaa Kiinan Ministry of Housing and Urban–Rural Development -ministeriötä muun muassa rakentamisen normiston kehittämisessä.

Finnlamelli Oy on ollut vuonna 2017 tehdyn liiketoimintakaupan jälkeen osa muuttovalmiita omakotitaloja ja toiminnallisia tiloja valmistavaa ja palveluita tuottavaa DEN Groupia, mikä tuo voimavaroja myös suunnitelmalliselle kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiselle. Finnlamellin tuotannosta lähes 40 prosenttia menee…

Haussa Business Controller Alajärvelle

Meille business controlleriksi!

Vahvistamme taloushallintoamme Alajärvellä ja haemme kasvavaan joukkoomme määrätietoista ja proaktiivista business controlleria. Tehtävänäsi on tukea aktiivisesti liiketoimintaa erilaisin analyysein sekä raportein. Lisäksi vastuullesi kuuluvat yksikön budjetointi- ja ennustamisprosessit.

Sinulta odotetaan:

muutaman vuoden kokemusta laskentatoimen alalta ja raportointiprosesseista soveltuvaa korkeakoulututkintoa kirjanpito-osaamista kokemusta ERP- ja kirjanpitojärjestelmistä (MS Nav) innostusta työskentelemään tuotantoympäristössä numerotarkkuutta ja huolellisuutta analyyttisyyttä ja systemaattisuutta joustavuutta ja kykyä työskennellä tiukkojenkin aikataulujen puitteissa oma-aloitteista työskentelyotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. englannin kielen käytännön taitoa

Työ sijoittuu Alajärvelle.

Pistä hakemus tulemaan 03.04.2018 mennessä: markku.uotinen@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Markku Uotinen maanantaina 19.3. klo 16.00–18.00 ja tiistaina 20.3. klo 16.00–18.00, puh. 040 522 88 50.…

Haussa Rakennuspäällikkö Alajärvelle tai Seinäjoelle

Meille rakennuspäälliköksi!

Rakennuspäällikkönä toimit yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu rakentamispalveluista vastaaminen.

Odotamme sinulta:

hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja hyviä ongelmanratkaisutaitoja analyyttisyyttä ja tarkkuutta sopivaa teknistä koulutusta tietoteknistä osaamista muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Työ sijoittuu Alajärvelle tai Seinäjoelle.

Pistä hakemus tulemaan 03.04.2018 mennessä: pekka.saarenketo@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa operatiivinen johtaja Pekka Saarenketo keskiviikkona 28.3. 2018 klo 8.00–16.00, puh. 044 297 0291.…

Haussa vientimyyjä

Meille vientimyyjäksi!

Olet dynaamisen vientijoukkueemme uusi avainpelaaja varmistamassa kasvuamme kansainvälisillä markkinoilla. Vastuualueesi voidaan määrittää taustasi ja kokemuksesi perusteella. Tämänhetkiset päämarkkinamme ovat Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa, Venäjällä, Japanissa ja Yhdysvalloissa.

Odotamme sinulta

tuloksellista voittajan asennetta sopivaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta minimissään muutaman vuoden tulosvastuullista kansainvälisen kaupan kokemusta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja hyvää käytännön kielitaitoa ainakin kahdessa seuraavista kielistä: englanti, ruotsi, saksa, ranska, venäjä matkustusvalmiutta

Työn sijainti on neuvoteltavissa.

Pistä hakemus tulemaan 03.04.2018 mennessä: markku.uotinen@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Markku Uotinen maanantaina 19.3. klo 16.00–18.00 ja tiistaina 20.3. klo 16.00–18.00, puh. 040 522 88 50.…

Haussa hirsitalomyyjä pääkaupunkiseudulle

Meille hirsitalomyyjäksi!

Toimintamme laajentuessa muuttovalmiisiin hirsitaloihin tarvitsemme lisävoimaa vastaamaan pk-seudun kasvavaan hirsitalokysyntään. Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Työ sijoittuu pääkaupunkiseudulle.

Pistä hakemus tulemaan 12.03.2018 mennessä: elias.kortesalmi@finnlamelli.fi

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Elias Kortesalmi, p. 040 821 9223…

Haussa rakenne­suunnittelijoita Alajärvelle tai Seinäjoelle

Meille rakennesuunnittelijaksi!

Vahvistamme rakennesuunnitteluamme ja haemme vahvistusta vankan osaamisen rakennesuunnittelutiimiimme. Suunnitteluprojektimme ovat sekä kotimaan että viennin kohteita, joten kykenet tarvittaessa kommunikoimaan myös englanninkielellä.

Odotamme sinulta

tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri tai rakennusmestari) hyviä vuorovaikutus -ja tiimityöskentelytaitoja järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta Vertex tai autoCAD-käyttökokemusta sekä hyviä atk-taitoja Asiakaspalveluasennetta

Työ sijoittuu Alajärvelle tai Seinäjoelle.

Pistä hakemus tulemaan 23.02.2018 mennessä: pentti.pajala@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa Pentti Pajala perjantaina 16.2.2018 klo 14.00-18.00, puh. 050 583 0754.…

Haussa rakennusarkkitehti Alajärvelle tai Seinäjoelle

Meille rakennusarkkitehdiksi!

Haemme rohkeaa ja kehittymishaluista rakennusarkkitehtia tai arkkitehtia hirsirakentamisen huipputiimiimme. Sinulla on kokonaisvaltaista arkkitehtonista näkemystä ja halua kehittää mallistoamme vastaamaan modernin asumisen ja julkisen rakentamisen tarpeita.Työssä toimit myös muiden suunnittelijoidemme ohjaajana ja kannat vastuuta Finnlamellin malliston tulevaisuuden kilpailukyvystä.

Odotamme sinulta

rakennusarkkitehdin tai arkkitehdin koulutusta useamman vuoden kokemusta suunnittelusta kokemus hirsirakentamisesta on etu hyviä vuorovaikutus -ja tiimityöskentelytaitoja Vertex ja AutoCAD-osaamista englanninkielen käytännön taitoa

Työ sijoittuu Alajärvelle tai Seinäjoelle.

Pistä hakemus tulemaan 23.02.2018 mennessä: pentti.pajala@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa Pentti Pajala perjantaina 16.2.2018 klo 14.00-18.00, puh. 050 583 0754.…

Finnlamellilta miljoonainvestointi Alajärven hirsitalotehtaaseen

Suomen johtaviin hirsitalovalmistajiin lukeutuva Finnlamelli Oy tekee 1,2 miljoonan euron investoinnin Alajärven lamellihirsitehtaansa tuotannon uudistamiseen. Yhtiö uusii vuoden 2018 kuluessa tehtaan sormijatkoslinjan.

Finnlamelli Oy:n toimitusjohtaja Markku Uotinen sanoo investoinnin nostavan tehtaan tuotantokapasiteettia kymmenillä prosenteilla.

– Investoinnin taustalla ovat markkinatrendit, jotka ovat hirsitalotuotannollemme otolliset. Teollisen hirsitalovalmistuksen osaamisemme on kehityksen kärjessä ja olemme kestävän kehityksen, ekologisen rakentamisen ja terveellisen asumisen trendien ytimessä. Näkymät vientimarkkinoilla ovat lupaavat. Toimitusvolyymimme kasvun lisäksi tuotantomme ekologisuus, suuntauksemme kohti muuttovalmiita hirsitalotoimituksia ja entistä joustavammat toimitussisällöt vastaavat nykyajan asiakkaiden tarpeisiin ja nostavat toimitustemme arvoa, toteaa Uotinen.

Finnlamellin tuotannosta runsaat 40 prosenttia menee vientiin, päävientikohteiden ollessa Japani, Venäjä ja USA. Yhtiö arvioi hirsitaloviennille löytyvän jatkossa kasvupotentiaalia myös Itämeren ympäristössä ja Kiinan markkinoilta.

Investoinnin yhteydessä uusitaan tehtaan sormijatkoskone ja -linja sekä…