Haussa hirsitalomyyjä Turun seudulle

Tule hirsitalomyyjäksi maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä. Tarvitsemme lisävoimaa muuttovalmismyyntiin vastaamaan Turun alueen kasvavaan hirsitalokysyntään. Edustat Finnlamellin muuttovalmishirsitaloja omalla myyntialueellasi. Työhösi kuuluu oleellisesti aktiivinen asiakashankinta sekä rakennusprojektien läpivienti yhdessä asiakkaan ja rakennustiimiin kanssa. Messuilta ja muista tapahtumista saadut liidit muutat taidolla kaupoiksi. Työ sisältää paljon asiakaskäyntejä ja edellyttää sinulta hyviä liikkumismahdollisuuksia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Haussa hirsitalomyyjä pääkaupunkiseudulle

Tule hirsitalomyyjäksi maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä. Tule hirsitalomyyjäksi maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä. Toimintamme laajentuessa muuttovalmiisiin hirsitaloihin tarvitsemme lisävoimaa vastaamaan pk-seudun kasvavaan hirsitalokysyntään. Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Haussa hirsitalomyyjä Pirkanmaalle

Tule hirsitalomyyjäksi maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä. Toimintamme laajentuessa muuttovalmiisiin hirsitaloihin tarvitsemme lisävoimaa vastaamaan Pirkanmaan kasvavaan hirsitalokysyntään.. Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

UUSIA PERHEASUNTOJA MUSTASAAREN SEPÄNKYLÄÄN

Mustasaaren hienoon metsäkallioympäristöön Sepänkylän Pellaksenmäelle nousee useita Finnlamellin valmistamia hirsitaloja. Rakennuttajana toimiva Nybäck Invest Oy nostaa esille erityisesti alueen ainutlaatuisuuden, sijainti on parhaita koko Vaasan alueella.

Alueelle on suunniteltu kaksi omakotitaloa ja kaksi paritaloa.

Korkeatasoinen asumiskokonaisuus

Tavoite on luoda sellaiset olosuhteet, jotka vaikuttavat positiivisesti siellä asuvien perheiden terveyteen ja hyvinvointiin. Tavoitteena on samanaikaisesti edulliset asumiskustannukset kuin rakennusten arvon säilyminen. Fiksuilla energiaratkaisuilla (maalämpö ja aurinkopaneelit) yhdessä ekologisen rakentamisen kanssa saadaan talojen käyttökustannukset minimiin.

Roger Nybäck, Nybäck Invest Oy:ltä  painottaa myös osaavien yhteistyökumppanien merkitystä projektin toteuttamisessa. Kohteiden suunnittelusta vastaa AK-Plan/arkkitehti Sanna Bemeleit-Behr ja hirsitalotoimituksista Finnlamelli.…

Haussa hirsitalomyyjiä Pirkanmaalle ja pääkaupunkiseudulle

Tule meille hirsitalomyyjäksi. Maailman edistyksellisin hirsitalovalmistaja loistotiimillä valloittaa markkinoita. Toimintamme laajentuessa tarvitsemme lisävoimaa vastaamaan Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun kasvavaan hirsitalokysyntään. Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Haussa kaksi hirsitalomyyjää Keski-Suomen alueelle

Tule meille hirsitalomyyjäksi. Maailman edistyksellisin hirsitalovalmistaja loistotiimillä valloittaa markkinoita. Haemme kahta hirsitalomyyjää talopaketti- ja muuttovalmismyyntiin Keski-Suomen talousalueelle. Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Haussa hirsitalomyyjä Kuopion seudulle

Tule hirsitalomyyjäksi maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä. Toimintamme laajentuessa muuttovalmiisiin hirsitaloihin tarvitsemme lisävoimaa vastaamaan Kuopion alueen kasvavaan hirsitalokysyntään. Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Painumaton hirsi vakiona Finnlamellin muuttovalmistaloihin

Hirsitalotehdas Finnlamellin uusi painumaton hirsiratkaisu tuo talonrakentajille uudenlaisia mahdollisuuksia ja nopeuttaa tuntuvasti hirsitalon valmistumista. RYHTI-nimeä kantavan painumattoman hirren saa vakiovarusteena kaikkiin Finnlamellin muuttovalmiisiin hirsitaloihin.

Painumaton RYHTI-hirsi nopeuttaa hirsiomakotitalon tai ympärivuotisen vapaa-ajan asunnon rakentamista, koska puun elämistä ei tarvitse huomioida. Se poistaa rakenteiden ja hirsien välisen liikkumisen, vähentäen samalla jälkisäädön tarvetta.

Finnlamellin edistyksellinen hirsiteknologia tuo modernin virtaviivaisen arkkitehtuurin myös hirsitalon rakentajan ulottuville. Painumattoman RYHTI-rakenteen ansiosta arkkitehtuurissa voi leikitellä ohuilla linjoilla ja suurilla näyttävillä lasipinnoilla. Ennennäkemättömän tarkasti toisiinsa liittyvät hirret mahdollistavat eri materiaalien yhdistelemisen esimerkiksi julkisivussa tavalla, joka aikaisemmin oli hankalaa, jollei mahdotonta.

Huomaamattoman ohuet saumat ja listat, suorat kiinnitykset erilaisten materiaalien ja rakenteiden välillä, monipuoliset kalusteseinät sekä aiempaa ohuemmat ikkuna- ja ovenpielet ovat nyt mahdollisia myös hirsitalon rakentajille.

– Painumaton hirsi on…

Haussa projektimyyjä Tampereelle tai Ouluun

Meille projektimyyjäksi!

Projektimyynti on leipälajisi ja olet parhaimmillasi asiakassuhteiden tuloshakuisena kehittäjänä. Kyky ja halu tehdä kauppaa varmistaa menestyksesi tehtävässä. Projektimyyjänämme vastaat B2B -segmentin myynnistä eri asiakasryhmissämme.

Odotamme sinulta

tuloksellista voittajan asennetta teknistä tai kaupallista peruskoulutusta muutaman vuoden kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä positiivista ja periksiantamatonta työskentelytapaa sekä tahtoa voittaa asiakkaan luottamus vaativissakin neuvottelutilanteissa tiimipelaajan luonnetta

Työ sijoittuu Tampereelle tai Ouluun.

Pistä hakemus tulemaan 08.04.2018 mennessä: raimo.kuha@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa Raimo Kuha, puh. 040 565 4719.…

ABB Oy:n uusi, hirsirakenteinen Vaskisauna nousee Vaasan kauniiseen ja rauhalliseen Vaskiluotoon

Alkuperäinen Vaskisauna rakennettiin vuonna 1971 silloisen Strömberg Oy:n, nykyiseltä nimeltään ABB Oy, edustustiloiksi. Sijainniksi oli aikoinaan valittu kaunis ja rauhallinen niemi Vaasan Vaskiluodossa. Edustustila kohosi Haukilammentielle, kohtalaisen lähelle Vaasan kaupungin keskustaa.

Vanhalla Vaskisaunalla oli hierottu kauppoja, koulutettu väkeä ja vietetty monenlaista juhlaa läksiäisistä syntymäpäiviin ja kurssien päättäjäisiin aina helmikuun 2017 loppuun saakka, jolloin tilat jouduttiin sulkemaan vakavien sisäilmaongelmien vuoksi. Edustuspaikka päätettiin kuitenkin uusia ja vanha Vaskisauna purettiin kesällä 2017. Samalla tehtiin päätös vanhojen tilojen korvaamisesta uudella noin 300 m2:n lamellihirsirakennuksella.

Uusi Vaskisauna rakentuu Finnlamellin hirsiammattitaidolla

Uuden Vaskisaunan suunnittelussa tavoitteena oli vaikuttava kokonaisuus, jossa on varmat ja turvalliset rakenteet, erityisesti hyvä sisäilma ja jossa voi kokoustaa suuremmallakin väellä.

Kohteessa, jossa saunotaan paljon ja usein, on ensiarvoisen tärkeää, että ulkoseinät ovat…