Finnlamelli hirsitalot

Turvallisesti kohti unelmien kotia 

Talonrakennusprojekti on yksi elämän suurimmista päätöksistä, joten kumppania valitessa on tärkeää kiinnittää huomiota useampaan tekijään. 

Rakennusala on haastavassa tilanteessa raaka-aineiden hinnanvaihteluiden, markkinoiden epävarmuuden, korkojen nousun ja inflaation johdosta. Etenkin tässä tilanteessa on tärkeää tutustua huolellisesti tulevaan kumppaniin, jotta voit nukkua yösi rauhassa nyt ja tulevaisuudessa. 

Miten valita kumppani talonrakennusprojektiin? 

Yrityksen vakaa taloudellinen tilanne lisää turvaa nyt sekä pitkällä aikavälillä. Tarkista potentiaaliselta rakennuskumppanilta ainakin seuraavat asiat: 

Taloprojektiin valitulla toimitusasteella on merkittävä vaikutus projektin vastuisiin ja sujuvuuteen. Kun valitset muuttovalmiin talotoimituksen, saat suuren osan projektista yhden sopimuksen ja yhden kumppanin kautta. Myös sisustusvalmis ja talopaketti ovat hyviä vaihtoehtoja, jos olet valmis ottamaan itse enemmän vastuuta. 

Sopimuksen sisältöön ja toimituksen laajuuteen kannattaa tutustua tarkoin, sillä eri toimittajien tarjoukset eivät ole suoraan vertailukelpoisia. Tarkista myös huolella sopimuksista asiakkaalle jäävät osuudet ja vastuut. 

Asiakkaat arvostavat DENin luotettavuutta ja taloudellista vakautta 

”Olemme onnistuneet tekemään koko vuoden ajan positiivista tulosta ja olemme vahvasti sitoutuneet kantamaan vastuumme asiakkaidemme kotien rakentamisesta myös pitkällä tähtäimellä”, DEN Finlandin toimitusjohtaja Otto Tarkiainen kertoo. 

Tänä vuonna olemme jo sopineet asiakkaidemme kanssa lähes 500 uudesta talosta. Luovutamme vuoden aikana noin 530 uutta kotia, joista valtaosa on rakennettu muuttovalmiina. 

”Asiakkaamme arvostavat tällä hetkellä luotettavuutta sekä taloudellista vakautta. Lisäksi pystymme tarjoamaan nopean hankkeiden läpimenoajan sekä asiakkaalle helpon ja riskittömän muuttovalmiin talototeutuksen”, Tarkiainen perustelee. 

Haluamme olla kumppani, joka on vielä vuosienkin päästä vastaamassa rakentamistamme kodeista. 

Vakaa kumppani nyt ja tulevaisuudessa 

Olemme ennakoivasti huolehtinut kannattavuudestamme ja tulevaisuudestamme. 

Finnlamelli on osa suomalaista DEN Finland Oy:ta, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. DEN Finland on Suomen suurin pientalorakentaja tuotemerkeillään Finnlamelli, Designtalo ja Ainoakoti, joka on yhteistyömerkki Keskon kanssa. 

Vakaudesta ja taloudellisesta suunnitelmallisuudesta kertoo myös vankka omistajapohja. DEN Finland on osa DEN Groupia. Voit tutustua DENiin den.fi-osoitteessa.

finnlamelli talokirja

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.