Painumaton RYHTI-hirsi on kestävä, terveellinen ja turvallinen

Hirsitalosta haaveillessa eteen tulee kysymys: millaisesta hirrestä kannattaa rakentaa. Vaihtoehtoja ja mielipiteitä on monia. Hirsi on kaikissa muodoissaan rakennusmateriaalina terveellinen ja kestävä. Painumattomassa lamellihirressä yhdistyvät modernin rakentamisen vaatimukset ja ikiaikaisen luonnonmateriaalin hyvää tekevät ominaisuudet.

Finnlamellilla voit valita talopakettiin perinteisen lamellihirren tai painumattoman RYHTI-hirren. Kaikki muuttovalmiit hirsikotimme tehdään painumattomasta RYHTI-hirrestä. Molemmat Finnlamellin rakennusmateriaalit ovat ensiluokkaisia, mutta erityisen laadukas on painumaton RYHTI-hirsi. Kuusesta valmistettu painumaton lamellihirsi on nimensä mukaisesti painumaton, joka antaa hirsitalolle monia hyötyjä. Energiatehokkuuden ja lämmön säilymisen kannalta painumaton lamellihirsi on lyömätön, sillä sen avulla saavutetaan erittäin tiivis ulkovaippa. RYHTI-hirren tiivis rakenne tuo energiatehokkuutta ja alhaisempia lämmityskustannuksia verrattuna muihin hirsitaloihin.

Finnlamellin pakettiliiketoiminnan myyntipäällikkö Mika Pajarinen avaa lisää RYHTI-hirren etuja:

”Lämpö ei karkaa niin sanotusti harakoille. Myös muu rakentaminen tulee helpoksi, kun valitaan painumaton lamellihirsi. Ei tarvitse ottaa huomioon normaalin hirren luontaista painumista ja esimerkiksi kiintokalusteiden kiinnittäminen käy huomattavasti helpommin. Painumattomuus mahdollistaa myös hieman modernimpien valintojen tekemisen.”

Rakentaminen RYHTI-hirrellä on nopeaa ja vaivatonta. Perinteisten hirsirakentamisen liikuntavarojen tarve jää pois, koska hirret eivät painu. Finnlamellin painumaton RYHTI-hirsi tarjoaa vertaansa vailla olevia etuja rakentajille, jotka etsivät kestävää ja luotettavaa vaihtoehtoa uuden kodin rakentamiseen.

Valitessasi hirsipaketin saat 10 vuoden painumattomuustakuun RYHTI-hirrelle, kun hirret asentaa Finnlamellin ammattilaiset. Voit myös käyttää pystytysmestaripalvelua.

Upea koti RYHTI-hirrestä Seinäjoella

Seinäjoelle on rakentunut uusi tyylikäs hirsikoti asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyllä pohjaratkaisulla. Kulmakeittiö, viihtyisä oleskelutila, kolme makuuhuonetta sekä kodinhoitotila omalla uloskäynnillä antavat asukkaille upeat puitteet asumiseen.

Tällekin RYHTI-hirrestä rakennetulle kodille on myönnetty 10 vuoden painumattomuustakuu.

Tutustu lamellihirteen taloesittelyissä

Järjestämme myös taloesittelyitä ympäri Suomea, joissa pääsee helposti tutustumaan Finnlamelli-koteihin.

Pajarinen jakaakin asiantuntijan vinkit taloesittelyissä vieraileville:

”Sisä- ja ulkopinnat eivät hirsitaloissa visuallisesti eroa toisistaan, oli talo sitten rakennettu RYHTI- tai lamellihirrestä. Taloesittelyissä kannattaa katselemisen lisäksi kysellä asukkaiden projektista ja miten ovat rakentamisen kokeneet. Tästä saa mukavasti tietoa omaan rakennusprojektiin.”

Pajarinen kannustaa nykyisiä ja tulevia rakentajia ottamaan yhteyttä matalalla kynnyksellä.

”Yhdessä kanssamme onnistut varmasti ja apua on saatavilla. Meiltä löytyy valtakunnallisesti kokeneita Finnlamelli-myyjiä sekä muita asiantuntijoita. Rakentaessasi itse talopaketista, saat meiltä neuvoja hyvään hirsirakentamiseen. Pystytään yhdessä saavuttamaan upeita hirsirakennuskokonaisuuksia, eli rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä!”

Painumattomalle RYHTI-hirrelle Finnlamelli tarjoaa 10 vuoden painumattomuustakuun, kun asennus on tehty Finnlamellin asentajien toimesta.  Tämä takuu tarjoaa mielenrauhaa ja varmuutta kodin rakentajille. 

finnlamelli-myyjän tapaaminen

Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa?

Ota yhteyttä paikkakuntasi myyjään tai jätä meille yhteydenottopyyntö.