Finnlamellin talopakettikohteen ulkokuva

Valitse talopakettiisi valmis pohja tai räätälöity suunnitelma

Rakentaminen voi olla samaan aikaan mitä suurin unelma ja huolenaihe. Kun omien unelmien pyörittely tuntuu liian haastavalta, on apunasi Finnlamellin monipuolinen talomallisto ja ammattitaitoiset suunnittelijat.

Suunnittelusopimuksella yksilöllisesti unelmien koti

Suunnittelusopimus on yksi Finnlamellin tarjoamista vaihtoehdoista, jota kannattaa hyödyntää, kun et löydä mallistosta sopivaa talomallia. Tällöin pääset suunnittelemaan kodin tai huvilan yhdessä asiantuntijoiden kanssa – näin rakentuu juuri sellainen kokonaisuus kuin itse toivot, Finnlamellin pakettiliiketoiminnan myyntipäällikkö Mika Pajarinen kertoo.

Asiantuntijamme ohjaavat sinut turvallisesti koko projektin läpi. Voit suunnitella tulevaa kotiasi yhdessä ammattilaisten kanssa, pohjapiirustuksista rakenteisiin.


Suunnittelusopimuksen hinta kuluttajalle on yllättävän edullinen (alkaen 2500 €).

Suunnittelusopimuksessa käytetään Finnlamellin ikkunoiden ja kantavien osien rakenteita, jolla varmistetaan pääsy mahdollisimman kustannustehokkaaseen ratkaisuun. Yleensä yksilölliset ratkaisut ovat kalliita, mutta suunnittelusopimuksessa pystytään huomioimaan ratkaisuja, joilla kustannukset pysyvät kurissa. Toinen kustannuksiin liittyvä etu on se, että suunnittelusopimuksen hinta hyvitetään* lopullisesta talopaketin kauppahinnasta, Pajarinen kertoo.

Kun kartoitus on tehty asiakkaan ja Finnlamellin myyntiedustajan kanssa, laaditaan suunnittelusopimus, ja kootaan niin kutsuttu lähtöaineisto. Lähtöaineisto sisältää kaikki oleelliset tiedot rakennettavasta kohteesta, eli esimerkiksi asiakkaan toiveet, tontin tiedot ja ilmansuunnat. Toiveet voivat liittyä esimerkiksi asumiseen tai näyttäviin julkisivuratkaisuihin.

Asiakkaan toiveissa voi olla hyvinkin yksilöllisiä ratkaisuja, esimerkiksi näköalatorni tai tontin maiseman huomiointi. Tärkeintä on se, että asiakas saa mieluisan ratkaisun. Kaiken kokoisia ja näköisiä ratkaisuja tehdään, lisää Pajarinen.

Talopaketilla yksilöllisyyttä ja mahdollisuus rakentaa itse

Suunnittelusopimuksen jatkoksi Finnlamelli tarjoaa asiakkailleen hirsipaketteja eri toimituslaajuuksilla. Asiakas voi valita erityisen laajan toimitussisällön, jossa on mukana hirsien ja tehdasasennuksen lisäksi mm. vesikate, ikkunat ja ovet. Talopaketti on myös mahdollista ostaa suppeammalla toimitussisällöllä tai tarvikkeina. Vastakohtana talopaketille on muuttovalmistoimitus, jossa rakennamme talon muuttoa vaille valmiiksi.

Painumaton RYHTI-hirtemme on saatavissa myös tehdasasennettuihin talopaketteihin. Asiakas saa 10 vuoden painumattomuustakuun tilaamalla tehdasasennuksen tai käyttämällä pystytysmestaripalveluamme.

Mikäli asiakas on valinnut vain tarviketoimituksen, toimitamme hirret ja muut tarvikkeet toivottuna ajankohtana tontille. Pakettikauppaan on myös mahdollista saada LVI- ja sähkösuunnittelut, Pajarinen täydentää.

Talopaketti on loistava valinta esimerkiksi silloin, kun on itse ammattilainen tai lähipiirissä on rakennusalan osaajia. Tätä osaamista voi hyödyntää rakentamisvaiheessa ja näin säästää kustannuksissa. Vaihtoehtoisesti asiakkaalla voi olla intoa tehdä itse ja nähdä oma kädenjälki, Pajarinen kertoo.

Talopaketissa asiakkaalla on vain taivas ja budjetti rajana, eli talopaketilla omasta kodista voi saada yksilöllisemmän. Asiakas voi valita haluamiaan materiaaleja ja toteutustapoja omien toiveidensa mukaisesti, Pajarinen kertoo.

*tarkemmat hyvitysehdot talopakettimyyjältä.