Usein kysytyt kysymykset

Mistä tuotteen kokonaishinta muodostuu?

Tuotteen kokonaishinta muodostuu saunamökin kokonaishinnasta ja paikkakuntakohtaisista toimituskuluista. Halutessasi voit tehdä saunamökin hankinnasta vieläkin vaivattomampaa lisäämällä tilaukseesi valitsemasi
tarvikepaketin tai ovi- ja ikkunapaketin. Tarvikepaketit ovat nähtävillä kunkin saunamökin tuotesivulla.

Mitä maksutapoja verkkokaupassa on?

Voit ostaa saunamökin rahoituksella tai laskulla. Molemmat vaihtoehdot ovat näkyvissä verkkokaupassamme. Voit hakea rahoitusta saunamökille etukäteen suoraan nettisivuiltamme löytyvästä OP:n rahoituspalvelusta, kun haluamasi tuotteet on lisätty ostoskoriin. Rahoituksen tapauksessa lasku tulee sinulle rahoitusyhtiöltä rahoitussopimuksen mukaisesti. Laskulla maksettaessa tarkistamme luottotietosi ennen tilauksen vahvistamista.

Voinko ostaa saunamökin suoraan Finnlamellin edustajalta?

Tämä ei ole mahdollista. Ostamalla hirsisaunan suoraan verkkokaupastamme säästät hankintahinnassa jopa 10 %.

Mitä tarvikepaketit sisältävät?

Tarvikepaketteja on kolme erilaista, joista voit valita mieleisesi: ovi- ja ikkunapaketti, tarvikepaketti sekä tarvikepaketti + (pois lukien Pisara-malli, jossa on oma varustepakettivaihtoehtonsa). Tuotekuvaukset näet saunamökin tuotesivulla ”valinnat ja tilaus” -kohdassa.

Mitkä ovat toimituskulut?

Voit laskea tuotteen toimituskulut tuotesivulla ennen tilauksen lähettämistä antamalla toimitusosoitteen postinumeron.

Mitä saunamökkikokonaisuus sisältää?

Toimituskokonaisuus käy ilmi kunkin tuotteen ja lisävarustepaketin esittelysivulta tai saamastasi tilausvahvistuksesta.

Saako saunamökin muuttovalmiina?

Saunamökit ovat paketti- ja tarviketoimituksia. Vastuu rakentamisesta on sinulla, mutta saat meiltä ostoksesi yhteydessä yksityiskohtaiset rakennusohjeet.

Voinko tehdä tuotteisiin muutoksia?

Saunakokonaisuudet on suunnitellut kokenut suunnittelijamme Merja Haukkala.  Jotta mahdollistamme sinulle kustannustehokkaan hankinnan, saunamökit eivät ole muunneltavia.

Miten tilausprosessi etenee?

Kun ostat verkkokaupasta tuotteen, tehtaamme käy tilauksesi läpi ja lähettää sinulle sen jälkeen tilausvahvistuksen. Tilaus on sitova, kun tehdas on sen vahvistanut. Tilausvahvistuksessa näkyy toimitusaika-arvio. Keskimääräinen toimitusaika verkkokaupassamme on 6-8 viikkoa. Lue tarkemmin tilaus- ja toimitusehdot.

Miten voin palauttaa tilaukseni?

Kaikki verkkokaupasta tehdyt tilaukset ovat sitovia, kun tehtaamme on lähettänyt sinulle tilausvahvistuksen. Mikäli sinulla ei ole vielä rakennuslupaa saunamökille, voit tehdä ostoksesi rakennuslupaehtoisena alustavana tilauksena. Tällöin saat saunamökin kuvat käyttöösi rakennusluvan hakemista varten. Rakennuslupaehtoisen alustavan tilauksen hinta on 500 €, joka hyvitetään lopullisen tilauksen yhteydessä. Lue tarkemmin tilaus- ja toimitusehdot.

Miten toimin, jos toimitussisältö on viallinen/puutteellinen?

Kun tuote toimitetaan sinulle erikseen sovittuna ajankohtana, sinun tulee tarkistaa ja kuitata toimituksen sisältö. Tässä vaiheessa sinun täytyy välittömästi reklamoida mahdollisista puutteista. Tarkemmat ohjeet löydät tilaus- ja toimitusehdoista.

Haluan varmistaa vielä yhden asian ennen tilausta. Mihin voin ottaa yhteyttä?

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme joko puhelimitse 040 183 8673 tai sähköpostitse verkkokauppa@finnlamelli.fi.