Hohde 115

Hyödynnä huikea kevätetu nyt ja toteuta unelmasi terveellisestä ja ekologisesta hirsikodista – edun arvo jopa 7000 euroa

Unelmiesi Finnlamelli-koti odottaa juuri sinua!

Meille Finnlamellilla vastuullisuus on tärkeää ja siksi haluamme tarjota myös sinulle mahdollisuuden elää ja asua ekologisemmin unelmiesi hirsikodissa. 

Tee talokaupat muutto- tai sisustusvalmiista kodista 1.–31.5.2022 välisenä aikana ja hyödynnä jopa 7000 euron arvoinen etu valintasi mukaan. 

Valittavanasi on 3 KW aurinkopaneelit veloituksetta tai maalämpö huikealla 40 % alennuksella. Kysy myös muista huikeista eduista alueesi myyjältä!

Etuja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti. Talomyyjämme auttavat sinua unelmiesi kodin löytämisessä. 

Valitse etusi – arvo jopa 7000 euroa

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päivittää uusi Finnlamelli-kotisi entistäkin ekologisemmaksi, joko täysin veloituksetta tai merkittävällä alennuksella. Edun arvo on jopa 7000 euroa.

Voit valita edun seuraavista vaihtoehdoista: 

Aurinkopaneelit 3 KW veloituksetta (rajoitettu erä) 

Maalämpö 40 % alennuksella (rajoitettu erä) 

Kysy myös muista huikeista eduista alueesi myyjältä!

finnlamelli-myyjän tapaaminen

Hyödynnä etusi nyt ja ota meihin yhteyttä

Valitse luotettava kotimainen toimija elämäsi tärkeimmälle matkalle

Me muuttovalmiiden hirsitalojen edelläkävijänä pidämme huolen siitä, että budjettisi pitää ja pääset muuttamaan sovitussa aikataulussa. 

Omakotitalo on yksi elämäsi suurimmista hankinnoista. Niin merkittävässä projektissa kumppaniksi kannattaa valita vakavarainen, luotettava, suomalainen toimija, joka pysyy rinnallasi taloprojektisi alusta loppuun ja vielä siitäkin eteenpäin, vaikka maailma ympärillä myllertäisi. 


Pouta 157 keittiö
Siimes 157 olohuone

Kampanjaehdot

Kampanja on voimassa 1.-31.5.2022 aikana tehtyihin uusiin muutto- tai sisustusvalmistalokauppoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. 

finnlamelli talokirja

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.