Hirsitalon pystytys Kangasalla

Tervetuloa seuraamaan hirsitalon pystytystä Kangasalle tiistaina 4.5. klo 14-16! Vallitsevan tilanteen vuoksi otamme esittelyyn rajoitetun määrän osallistujia kerrallaan. Varaa aika esittelyyn hirsitalomyyjältämme Minna Mäenpäältä.

Rakenteilla upea Välke 148 -mallin hirsikoti pienillä muutoksilla. Tässä tilavassa kolmen makuuhuoneen kodissa on tyyliä. Kodissa on avarat yhteiset tilat isoilla ikkunoilla. Arkeen luksusta luovat löylyt omalla hirsisaunaosastolla, josta pääsee kätevästi saunatuvan kautta terassille vilvottelemaan. L-malli antaa mainion näkösuojan taaten yksityisyyden. Kodin huoneistoala on 137,5 m² ja kerrosala 148,5 m².

Tule ja näe miten hirsiseinät kasataan ja talon runko muodostuu!

Arvomme kaikkien 30.6.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Varaa esittely:

Minna Mäenpää

minna.maenpaa@finnlamelli.fi

040 670 9438

(Huom! Ilmoituksen kuva on visualisointikuva, ei siis juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

välke 148-muuttovalmis hirsitalo-pohja

 

Minna Mäenpää
Minna Mäenpää
Pirkanmaa
Juhani Oksanen
Juhani Oksanen
Pirkanmaa