Hirsitaloesittely Vetelissä

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Veteliin maanantaina 8.11.2021 klo 16-19!

Esittelyssä upea muuttovalmis hirsikoti, joka on asiakkaan omien suunnitelmien mukaan rakennettu. Tässä neljän makuuhuoneen kodissa on tyylikäs iso terassi sekä avara yhdistetty olohuone-keittiö. Tilavasta kodinhoitohuoneesta löytyy kurasyöppö sekä vaatehuone. Pesuhuoneessa on tuplasuihkut ja viihtyisä sauna. Kodin kerrosala on 160 m² ja huoneistoala 149 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Osoite: Polsontie 497, 68750 Sillanpää (Veteli)

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Pekka Silver, 040 619 0352

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

Pekka Silver
Pekka Silver
Keski-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa ja Kainuu