Hirsitaloesittely Vaasassa

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Vaasaan viikolla 51!

Päivämäärä ja osoite tarkentuvat myöhemmin.

Esittelyssä tyylikäs muuttovalmis hirsikoti pulpettikatolla. Kodissa on iso ja avara olohuone-keittiö ja L-mallisesta keittiössä tilava saareke. Kodissa on kolme makuuhuonetta, kaksi erillistä vessaa sekä tyylikäs sauna vastakkain istuttavilla lauteilla. Kodinhoitohuoneesta pääsee kauniille katetulle terassille, josta löytyy poreamme. Kodin huoneistoala on 125 m² ja kerrosala 135 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjien kanssa teille parhaasta kodista!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Jari Alanko, 0400 661 671

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

Vaasa pohjakuva

Jari Alanko
Jari Alanko
Pohjanmaa, Vaasa