Hirsitaloesittely Vaasassa

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Vaasaan viikolla 50!

Päivämäärä ja osoite tarkentuvat myöhemmin.

Esittelyssä 2-kerroksinen muuttovalmis hirsitalo Aava 154-mallista asiakkaalle muokattuna. Talo on huikealla tontilla ja sen isoista ikkunoista avautuu ihastuttavat maisemat. Alakerrasta löytyy tilava päämakuuhuone, avara olohuone-keittiö sekä kätevät pesutilat upealla saunalla. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja aula. Hirsikoti on tyylikäs kokonaisuus upealla sisustuksella varustettuna. Kodin yhteydessä on myös autokatos. Kodin huoneistoala on 151 m² ja kerrosala 171 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjien kanssa teille parhaasta kodista!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Jari Alanko, 0400 661 671

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

Jari Alanko
Jari Alanko
Pohjanmaa, Vaasa