Hirsitaloesittely Vaasassa

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Vaasaan viikolla 49!

Päivämäärä tarkentuu myöhemmin.

Esittelyssä moderni muuttovalmis kaksikerroksinen hirsitalo. Talo sijaitsee upealla paikalla meren rannalla. Kodissa on kolme tilavaa makuuhuonetta sekä avara yhdistetty olohuone-keittiö. Pesutilat ja sauna sijaitsevat kodin yläkerrassa ja parvekkeelle pääsee kätevästi saunasta kodinhoitohuoneen kautta vilvoittelemaan. Kodin huoneistoala on 112 m² ja kerrosala 129 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjien kanssa teille parhaasta kodista!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Jari Alanko, 0400 661 671

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

1. kerros

Vaasa hirsikodin pohja 1. kerros

2. kerros

Vaasa hirsikodin pohja 2. kerros

Jari Alanko
Jari Alanko
Pohjanmaa, Vaasa