Hirsitaloesittely Vaasassa

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Vaasaan keskiviikkona 28.4. klo 16-19!

Talossa on neljä makuuhuonetta, joista yhdessä tilava vaatehuone. Keittiössä on laadukkaat kiintokalusteet sekä iso tilaa jakava saareke. Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran tilan, jossa olohuoneen korotettu sisäkatto sekä suuret länteen avautuvat ikkunat tekevät oleskelutilasta kodikkaan ja valoisan. Olohuoneesta kulku länsiterassille, jossa voit nauttia ilta-auringosta.  Lisäksi olohuoneessa on varaava takka, joka lämmittää ja luo tunnelmaa kotiin. Tyylikäs kylpyhuone, jossa kaksi sadesuihkua sekä sauna näyttävillä tummansävyisillä hirsipaneeleilla. Pihalla on tilava autotalli/-katos, jossa kauko-ohjattava nosto-ovi. Kohteen huoneistoala on 130 m².

Kohde on myynnissä, lisätietoja: Mikko Muhonen 0451762050 mikko@lkvmuhonen.fi ,

https://www.etuovi.com/kohde/21925478?haku=M1647573690

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjien kanssa teille parhaasta kodista!

Arvomme kaikkien 30.6.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Jari Alanko, 0400 661 671

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä. Pidäthän myös turvavälin muihin. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJAMME >>

Jari Alanko
Jari Alanko
Pohjanmaa, Vaasa