Hirsitaloesittely Uuraisilla

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Uuraiselle tiistaina 21.9. klo 16.30-19!

Esittelyssä tyylikäs muuttovalmis hirsikoti asiakkaan oman mallin mukaan rakennettuna. Kodissa on avara yhdistetty olohuone-keittiö, kaksi makuuhuonetta ja päämakuuhuoneesta löytyy vaatehuone. Kodissa on myös upeat pesutilat  kylpyammeella ja tilava kodinhoitohuone.  Huoneistoalaa kodissa on 110 m² ja kerrosalaa 119 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Antti Kivinen, 040 670 7632

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

Antti Kivinen
Antti Kivinen
Keski-Suomi, Etelä-Savo