Hirsitaloesittely Seinäjoella

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Seinäjoelle torstaina 25.11. klo 17-20!

Esittelyssä asiakkaan omasta mallista talopakettina toimitettu hirsikoti. Kodissa on neljä makuuhuonetta ja avara olohuone-keittiö. Kodin kodinhoitohuone on avara ja siellä on runsaasti säilytystilaa. Kodin yhteydessä saunatupa, josta löytyy pukuhuone, ihana kylpyhuone ja tilava sauna. Kodin kerrosala on 175 m² ja huoneistoala 160 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Osoite: Kyntzellinkatu 9, 60200 Seinäjoki, Suomi

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Jukka Salo, 050 435 4425

Pekka Silver, 040 619 0352

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi ja käytät kasvomaskia. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin.Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

Tilaa hirsitalokirja

Pekka Silver
Pekka Silver
Keski-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa ja Kainuu
Jukka Salo
Jukka Salo
Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi