Hirsitaloesittely Rovaniemellä

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Rovaniemelle torstaina 7.10. klo 17-19!

Huom! Esittely tehdään keskeneräisessä kohteessa.

Esittelyssä tyylikäs sisustusvalmis hirsikoti. Asiakas viimeistelee kodin valmiiksi itse. Kodissa on iso ja avara olohuone-keittiö sekä kolme makuuhuonetta. Päämakuuhuoneesta löytyy tilava vaatehuone. Kodissa on myös kätevä kodinhoitohuone sekä upeat pesutilat ja sauna. Kerrosalaa kodissa on 133 m² ja huoneistoalaa 123 m².

Tervetuloa tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan myyjiemme kanssa teidän kotiunelmistanne!

Osoite: Rommanpolku 38, 97110 Rovaniemi (opastus Rommantieltä)

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee:

Aleksi Hartikka, 040 671 6217

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJAMME >>

Aleksi Hartikka
Aleksi Hartikka
Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi