Hirsitaloesittely Pieksämäellä

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Pieksämäelle tiistaina 26.10. klo 16:30-19!

Esittelyssä tyylikäs muuttovalmis hirsikoti, joka on asiakkaan oman mallin mukaan rakennettu. Kodissa on kolme tilavaa makuuhuonetta ja päämakuuhuoneessa kätevä walk-in-vaatehuone. Talossa on myös toimivat kodinhoitohuone- sekä pesutilat upealla saunalla. Yhteisistä tiloista löytyy viihtyisä yhdistetty olohuone-keittiö. Huoneistoalaa kodissa on 117 m² ja kerrosalaa 126 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Jukka Ruuskanen, 040 188 3636

(Huom! Ilmoituksen kuva on visualisointikuva, ei kuva juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

Tilaa hirsitalokirja

Pieksämäen hirsitalon pohjakuva

Jukka Ruuskanen
Jukka Ruuskanen
Pohjois-Savo,Etelä-Savo,Pohjois-Karjala