Hirsitaloesittely Oulussa

Hirsitaloesittely Oulussa tiistaina 27.4. klo 17-19!

Esittelyssä upea Aava 154 -mallin muuttovalmis hirsikoti. Kodin alakerrassa päämakuuhuone, kodinhoitohuone, pesutilat, sauna ja upea L-mallinen keittiö saarekkeella. Yhteisiä tiloja avartavat suuret maisemaikkunat. Yläkerrasta löytyy kolme makuuhuonetta. Kohteen kerrosala on  97.5 + 59 = 156.5 m² ja huoneistoala 83 + 54.5 = 137.5 m².

Tervetuloa tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan myyjiemme kanssa teidän kotiunelmistanne!

Arvomme kaikkien 30.6.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee:

Aleksi Hartikka, 040 671 6217

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJAMME >>

Krs 1

Krs 2

Aleksi Hartikka
Aleksi Hartikka
Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi