Hirsitaloesittely Mynämäellä

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Mynämäelle viikolla 40!

Päivämäärä ja osoite tarkentuvat myöhemmin.

Esittelyssä ihastuttava 153 neliön muuttovalmis hirsikoti! Tässä kodissa on kolme makuuhuonetta ja päämakuuhuoneessa tilava walk-in-closet. Kodissa upea keittiö saarekkeella, joka yhdistyy ruokailutilan kautta avaraan olohuoneeseen. Tuplasuihkut, saunan vastakkain istutetut lauteet sekä erillinen pukuhuone mahdollistaa viihtyisien saunailtojen järjestämisen isommallekin porukalle. Kirsikkana kakun päällä terassilta löytyvä poreamme!

Tule tutustumaan ja keskustelemaan myyjiemme kanssa luonnollisesti parhaasta Finnlamelli-kodista!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Jukka Kojo, 040 656 8800

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

Jukka Kojo
Jukka Kojo
Turku, Varsinais-Suomi, Satakunta