Hirsitaloesittely Mänttä-Vilppulassa

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Mänttä-Vilppulaan torstaina 18.11. klo 17-19!

Esittelyssä upea Välke 148 -mallista asiakkaalle muokattu koti. Talo on L-mallinen 148 m² koti, jossa on kaunis läpitalon keittiö ja olohuone, sekä sisäänvedetty terassi. Kodissa on erityisen tilava kodinhoitohuone ja saunatupa kookkaalla saunalla. Takapihan isoista maisemaikkunoista tulvii valoa yleisiin tiloihin!

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Hirsitalon esittelee,

Minna Mäenpää, 040 670 9438

Juhani Oksanen, 040 540 9393

(Huom! Ilmoituksen kuva on visualisointikuva, ei siis juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

hirsitalo pohja

Minna Mäenpää
Minna Mäenpää
Pirkanmaa
Juhani Oksanen
Juhani Oksanen
Pirkanmaa