Hirsitaloesittely Leppävirralla

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Leppävirralle viikolla 6!

Esittelyssä tyylikäs muuttovalmis hirsikoti. Kodissa on kolme makuuhuonetta sekä yksi työhuone. Olohuone ja keittiö sijoittuvat talon toiseen päätyyn. Keittiössä on iso saareke ja tilaa isolle ruokapöydälle. Olohuonetta lämmittää tyylikäs takka. Kodinhoitohuoneen kalusteet on piilotettu liukuovien taakse ja pesuhuoneesta löytyy tuplasuihkut, seinävessa sekä upea sauna. Kodin yhteydessä on myös autotalli ja autokatos, jotka on tehty asiakastoteutuksena. Huoneistoalaa kodissa on 133 m² ja kerrosalaa 143 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Opastus Lossintieltä (79100 Leppävirta)

Kohteen esittelee,

Jukka Ruuskanen, 040 188 3636

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

Tilaa hirsitalokirja

Leppävirran hirsitalon pohjakuva

Jukka Ruuskanen
Jukka Ruuskanen
Pohjois-Savo,Etelä-Savo,Pohjois-Karjala