Hirsitaloesittely Kuopiossa

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Kuopioon viikolla 50!

Päivämäärä tarkentuu myöhemmin.

Esittelyssä tyylikäs muuttovalmis hirsikoti, joka on asiakkaan oman mallin pohjalta rakennettu. Kodissa on neljä makuuhuonetta ja avara yhtenäinen olohuone-keittiö. Kodin pesutiloissa on tuplasuihkut sekä upea sauna vastakkain istuttavilla lauteilla. Talon yhteydessä on myös autokatos, jossa runsaasti varastotilaa. Kerrosalaa kodissa on 131 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Osoite: Mesiangervonkatu 47, 70870 Kuopio (osoitetta ei löydy vielä karttapalveluista, opastus Vaittilasta)

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Jukka Ruuskanen, 040 188 3636

(Huom! Ilmoituksen kuva on visualisointikuva, ei kuva juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

Tilaa hirsitalokirja

Jukka Ruuskanen
Jukka Ruuskanen
Pohjois-Savo,Etelä-Savo,Pohjois-Karjala