Hirsitaloesittely Kempeleessä

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Kempeleeseen torstaina 9.9. klo 17-19!

Huom! Esittely tehdään keskeneräisessä kohteessa.

Esittelyssä tyylikäs Rusko 143 -mallista muokattu hirsikoti. Koti on tällä htekellä sisustusvalmis. Kodissa avara yhdistetty olohuone-keittiö, sekä kaksi makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa tilava walk-in closet, josta pääsee suoraan kodinhoitohuoneeseen. Saunan yhteydessä vilvoittelulle tarkoitettu oleskelutila. Kerrosalaa kodissa on 142 m² ja huoneistoalaa 131 m².

Tervetuloa tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan myyjiemme kanssa teidän kotiunelmistanne!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee:

Aleksi Hartikka, 040 671 6217

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJAMME >>

kempele pohjakuva

Aleksi Hartikka
Aleksi Hartikka
Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi