Hirsitaloesittely Kaarinassa

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Kaarinaan maanantaina 27.9. klo 16-19!

Esittelyssä Hohde 126 City-mallista asiakkaalle muokattu muuttovalmis hirsikoti. Kodissa on iso keittiö saarekkeella, joka yhdistyy avaraan olohuoneeseen sekä kolme makuuhuonetta, tyylikäs terassi ja tilava kodinhoitohuone. Pesutiloissa kylpyamme sekä upea sauna. Kodin kerrosala on 131,5 m² ja huoneistoala 122 m².

Tule ihastumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Osoite: Myytikkäkuja 3, 21620 Kaarina (opastus Paraisille vievän Saaristolaistien varrelta)

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kodin esittelee,

Jukka Kojo, 040 656 8800

Vesa Metsi, 040 569 5814

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJAMME >>

Jukka Kojo
Jukka Kojo
Turku, Varsinais-Suomi, Satakunta
Vesa Metsi
Vesa Metsi
Varsinais-Suomi