Hirsitaloesittely Järvepäässä

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Järvenpäähän viikolla 49!

Päivämäärä ja osoite tarkentuvat myöhemmin.

Esittelyssä sisustusta vaille valmis hirsitalo. Koti on Hohde 126 City-mallin pohjalta asiakkaalle muokattu. Kodin pohja koostuu neljästä makuuhuoneesta ja olohuoneesta, jonka sydämenä takka. Keittiö on omassa huoneessaan ja ruokailutilallekin on oma avara tila. Kodissa on myös tilava kodinhoitohuone ja toimivat pesutilat ja sauna. Kodin kerrosala on 126 m² ja huoneistoala 117 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja kuulemaan lisää Suomen suosituimmista muuttovalmiista hirsikodeista!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Risto Löppönen, 040 869 8668

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

Tilaa hirsitalokirja

järvenpää_pohjakuva

Risto Löppönen
Risto Löppönen
Pk-seutu, Uusimaa