Hirsitaloesittely Ilmajoella

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Ilmajoelle Pojanluomaan keskiviikkona 8.12. klo 17-19!

Esittelyssä upea Hohde 126 -mallista asiakkaalle räätälöity muuttovalmis hirsikoti. Kodissa on neljä tilavaa makuuhuonetta sekä tyylikäs yhdistetty olohuone-keittiö. Olohuoneesta sekä kodinhoitohuoneesta pääsee kätevästi upealle terasseille. Kodinhoitohuoneessa arkea helpottaa kurasyöppö. Huoneistoalaa kodissa on 117 m² ja kerrosalaa 126 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Pekka Silver, 040 619 0352

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

Ilmajoen hirsitalon pohjakuva

Pekka Silver
Pekka Silver
Keski-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa ja Kainuu